Bülent Kantarcı'nın belediye başkanı sıfatı ile temsil ettiği ilçenin adını taşıyan spor kulübüne "eşek" benzetmesinin ardından, bir siyasi partinin bayan genel başkanına da aynı benzetmeyi yapması ulusal düzeyde eleştiri ve tepkilere neden oldu.

Zonguldaklı gazeteci Cem Küçük, Habertürk'te katıldığı SON DURUM canlı yayın programında konuyu gündeme getirerek, Bülent Kantarcı'yı sert bir dille eleştirip, Bülent Kantarcı'nın sözlerini " büyük terbiyesizlik " olarak tanımladı. 

*** Programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Cem Küçük, bu saygısızlığın kendisine iletilmesi için ekibine ve CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi'ye çağrıda bulundu. Gülay Yedekçi, Cem Küçük'ün çağrısına olumlu yanıt verdi ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceğini söyledi. Program sunucusu da, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın sözlerinin " çok yanlış" olduğunu belirterek kınadı.

Gazeteci Cem Küçük'ün, Habertürk canlı yayınında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'ya haddini bildiren sözlerini aynen yayınlıyoruz :

" Bir şey eklemem lazım. Zonguldak'ın Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı CHP'li, dün Meral Hanım'a eşek benzetmesi yaptı. Acaip de tepki gösteriliyor, her yerden. İyi Parti İl Başkanı da tepki gösterdi, Erdal Gülay… Bu kişi herkese böyle hakaretler  ediyor, bizim şahıslarımıza da dahil. Bir hanıma, bir kadına eşek benzetmesi yapmak… Ben Sayın Kılıçdaroğlu'na burdan sesleniyorum, ekibine de… Belki Gülay Hanım iletir. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın, Meral Hanım'a yaptığı büyük terbiyesizlik, bunu da söyleyeyim."

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi