CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Öğretmenlerin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yeniden Ulusumuzun en saygın, en değerli bireyleri arasında yer alacağını belirten Ebru Uzun şunları söyledi:


Dünyanın en kutsal mesleklerinin başında gelen “Öğretmenlik” belki de sadece ülkemizde en anlamlı bir günde kutlanıyor.
Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu çok özel gün, tüm öğretmenlerimize, eğitim emekçilerimize kutlu olsun.
Cumhuriyet’in ilanından sonra Ulusumuzun hem eğitim seyiyesinin yükselmesi, hem de kalkınma ve çağdaşlaşma hamlelerinin başarıya ulaşmasında inanılmaz bir emek  ve yurdun her yanında tarifsiz bir mücadele sergileyen öğretmenlerimiz her türlü övgünün üzerinde, toplumumuzun göz bebekleridirler.
Mevcut siyasi iktidarla birlikte, yıllardır özlük haklarının gasp edildiği, sürekli bir ayrımcılıkla ve meslektaşların arasında değersizleştirme politikaları ile iyice yalnızlaştırılan ve birbirine mesleki rakip pozisyonuna düşürülen öğretmenlerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında yeniden Ulusumuzun en saygın, en değerli bireyleri arasında yer alacaklardır.
Haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceği, hepimizde bin bir emekleri olan sevgili öğretmenlermizi,24 Kasım Öğretmenler Gününde her birini saygı ile selamlıyor, kutluyor, aramızdan ayrılanları rahmet ve minnetle anıyorum.”

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi