Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, parti olarak sahada vatandaşlar ile bir araya gelerek arzu ve taleplerini dinlediklerini kaydetti. Varol Demirköse, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ın ‘belediye başkanlığı seçimini yüzde 80 oranında geri alacağız’ sözlerini sert bir dille eleştirdi. 

Sahadaki çalışmalara hız verdiklerini belirten Demirköse, “Köylere giderek vatandaşlarımız ile bir ara geliyoruz. MHP dört yıldır sahada çalışıyor. Partimiz bölgedeki istihdamı arttırmak içinde hareket ediyor. Yalnızca seçimden seçime değil her zaman partimiz çalışmalarını sürdürüyor. Biz köylere gittiğimizde 300 ila 400 kişiyle toplantılarımızı sürdürüyoruz. MHP 2023 seçimlerine güçlü gelecektir” dedi. 


CHP, TERÖR ÖRGÜTLERİNE SAHİP ÇIKAN BİR PARTİ

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ın belediye başkanlığı seçimini yüzde 80 oranında geri alacağız ifadelerini yorumlayan Varol Demirköse, “Biz öncelikle sahada çalışıyoruz. Murat beyin kendisini sahada görmedik. Önümüzdeki süreçte milletvekili seçimleri var ardından gelen belediye başkanlığı seçimleri olacaktır. Öncelikle sahada olan partimiz halkımıza her şeyi anlatmaktadır. Bugün terör örgütlerine sahip çıkan bir partinin yaptığı açıklama bizim için ölçü değildir. Selahattin Demirtaş’ı kurtarmak isteyen bir partinin il başkanını söylediklerini dikkate almıyoruz. MHP ve Cumhur İttifakı Herzamankinden daha güçlü olacaktır. 

Haber: Aytaç ÖZTÜRK

Editör: Haber Merkezi