CHP Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney, Tunceli Gençlik Müdürü Feyzi Aysal'ı kınadı.

Güney yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cumhuriyet'imizin kurucusu ve ilk Genel Başkanımız Gazi M.Kemal Atatürk'ün ebedi istarahatgahı olan Anıtkabiri mimarisini Yahudilik ile ilişkilendirip Başkomutanımıza, milli değerlerimize hakaret eden Tunceli Gençlik Müdürü Feyzi Aysal'ı  şiddetle kınıyor ve bu zihniyet karşısında asla sessiz kalmayacağımızı,seyirci olmayacağımızı CHP Gençlik Kolları olarak buradan en gür sesimizle haykırıyoruz.

Gelinen  noktada görüyoruz ki AKP'nin liyakatsız kadroları değişmez Başkomutanımız hakkında seviyesizce ,iğrenç iftiralar atarak Atatürk düşmanı kindar bir nesil yaratmak konusunda ki tüm maharetlerini ortaya koymaktadırlar.

Genç arkadaşlarımızın barınma,spor ve gelişimleri ile  ilgilenmesi gereken bir kişinin bu tür paylaşımlar yapması,bize ülke çapında kamuya ait kadroların liyakatdan uzak,işin ehli olmayan parti militanları tarafından işgal edildiğini göstermektedir.

İstenildiği zaman hızlı bir şekilde işleyen adalet sistemimizin,böylesi Atatürk düşmanı gafiller karşısında da hesap sormaları bağımsız yargımızın inandırıcılığı açısından çok önemli olduğunu kamuoyumuzla paylaşmayı  görev sayıyoruz."

(Haber-Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi