Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Teşkilatının Danışma Kurulu Toplantısı Dedeman Otel'de gerçekleştirildi.

Danışma kuruluna, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak eski Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir, İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

CHP HALKIMIZIN UMUDU HALİNE GELDİ

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun yaptığı konuşmada,

"Parti çalışmalarımızı ve örgütsel faaliyetlerimizi geliştirerek, demokratik bir ortamda, parti kültürümüze ve disiplinimize uygun olarak fikirlerimizi tartışmayı, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yapacağımız konuşmalarda eleştiri ve önerilerinizi dillendirmeyi hedefliyoruz.Yapacağınız samimi eleştirileriniz, önerileriniz başımızın tacıdır. Bireysel çıkar ve hırslar paralelinde kişisel iktidar hedefleyen, kara çalmak uğruna emeğe saygısızlık içeren, art niyetli çıkışlar hepimize ve en önemlisi partimize zarar verecektir. Cumhuriyet Halk Partimiz artık yeniden umut haline gelmiştir. Her zamankinden daha çok ve özverili çalışmak zorundayız. Anayasayı değiştirecek çoğunlukta bir oy oranı ile iktidara gelmeliyiz. Bu hedeften şaşmadan yürüteceğimiz her türlü çalışmaya bir vatan borcu düşüncesi ile katılmak şarttır. "dedi.

YAVUZYILMAZ, MERHUM PARTİLİLERİ ANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'da, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren partilileri andı,ülke ve yerel gündemi değerlendirdi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi