İYİ Parti Zonguldak İl Disiplin  kurulu Üyesi Ruşen Çimen, Merkez ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

Aday ol dediler aday oldum diyen Ruşen Çimen, Mevcut Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük’ü Parti için çalışmamakla ve partinin kapısını açmamakla suçladı. 
Ruşen Çimen’in aday başvurusunu İl Başkan yardımcısı Ekrem Güllüdağ aldı.

Geçmişte kendisinin başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen ve Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’nın hiçbir başarısının olmadığını ve partinin kapısını dahi açmadığını İfade eden Ruşen Çimen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,
“Zonguldak’ta birinci parti olması için çok çalışmamız gerekiyor. Bugüne kadar yapılmadı. İşte bunu da biz yapacağız. Bu nedenle merkez ilçe başkanlığına aday oldum. Bizler işin mutfağından geliyoruz. Siyasetin her kademesinde görev yaptık çalıştık. İl başkan yardımcılığı, İl yönetim kurulu üyeliği, Genel merkez disiplin kurulu üyeliği, Eğitimden sorumlu sendika başkan yardımcılığı. Bugün ise bir derneğin denetleme kurulu başkanlığı, Partimizde, bir de belde de belediye başkan adayı oldum. Halen partimizin disiplin kurulu üyesiyim. 27. Dönem Genel seçimlerde CHP den milletvekili aday adayı oldum. Gelebileceğim en yüksek yerlere geldim görev yaptım.
Merkez ilçe başkanlığımız yaklaşık 2,5 yıldan beri görevde olmalarına rağmen elle tutulur gözle görülür bir çalışmasını göremedik. Örnek;2021 Merkez nüfusumuz 120.000.  31 Mart 2019 mahalle idareler genel seçimi sayısı 90.074. 23 Eylül 2022 tarihi itibari ile kayıtlı üye sayısı Merkez ilçede 765. Çaycuma ilçemizin 817. Ereğli ilçemiz 1302.
İşte bu nedenlerden dolayı aday oldum. Görevdeki arkadaşlarımızın çalışmaları yetersizdir. Biz vakit kaybetmeden çalışmalara başlayıp merkez ilçemizi sürekli açık tutarak, vatandaşlarımızın partimize gelmesini sağlayacağız. Çalmadık kapı sıkmadığımız el bırakmayacağız. Bugüne kadar yaklaşık 30 a yakın merkez köylere hiç gidilmedi, biz giderek sıcak ilişkiler kurarak partimize kazandıracağız” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi