Kantin işletmeleri olarak depremzede çocuklarına bu şekilde destek olma kararı aldıklarını ifade eden Süleyman Erbay şunları kaydetti

"Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden dolayı acılarımız ve  üzüntülerimiz devam ediyor. Bizler Zonguldak Kantin işletmecileri Esnaf Derneği olarak nasıl bu yaraların sarılmasında katkı sağlarız bunun çalışması içerisindeyiz. Geçtiğimiz hafta Dernek yönetimi olarak kantin işletmecilerinden topladığımız yaklaşık 45 bin liralık bir parayı Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü'nün deprem vedeleri hazırlamış olduğu desteklere katkı olarak sunmuştuk.

Ayrıca Zonguldak kantin işletmecileri Esnaf Derneği olarak yine Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu kapsamında Zonguldak'ta ve ülke genelinde ki tüm kantinlerde depremzede öğrencilerimize,  çocuklarımıza ücretsiz alışveriş Hakkı tanıyacağız.
Kantine alışverişlerinden para almayacağız. Böyle bir destek yapmaya karar aldık ve bunu uygulayacağız.

Her okulda depremde de öğrenciler zaten belli. Tabii bu çocuklarımız evlatlarımız bu şekilde alışveriş yapmak istemiyorlar. Bizbuna bir şekilde çözüm bulacağız. Rengi de olmak istemiyorlar ancak çocuklarımıza okul kantinlerinde mutlaka bir şekilde destek olmaya gayret göstereceğiz"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi