Zonguldak’ta Uzman Doktor Eczacı ve Güzellik Uzmanı Rabia Tünay, cilt bakımında her yaşa hitap ettiklerini kaydederek aynaya bakıldığında daha genç bir cilde sahip olacaklarının altını çizdi. 

Doktor Tünay ayrıca 30 ile 40 yaş aralığındaki danışanlarına yüzde yüz doğal organik serumlar ile en az 6 seansta gözle görülür olumlu sonuçlar alındığının altını çizdi. 

Uzman Doktor Rabia Tünay cilt bakımına yönelik şunları söyledi; “Sağlık hizmeti anlamında haftanın altı günü danışanlarımıza hizmet veriyoruz. Buun yanı sıra vermiş olduğumuz cilt bakımlarında, kırışık giderici sayansında önce gözenekleri açarak cildin kolejen vitamin takviyesini sağlayıp geliştirmiş olduğumuz özel yöntem ile sinir uçlarını vermiş verdiğimiz sinyaller ile beynin uyarı merkezin harekete geçirerek cildin toparlanıp kırışıklıkların daha minimum boyuta inip genç ve dinamik bir görünüm sağlıyor. Bu anlamda seyansın sonunda danışanımız hem psikolojikmen daha enerji dolu oluyor hemde biz onları mutlu ettiğimiz için memnun kalıyoruz.”

 Haber: Gökel ÇOLAK

Editör: Haber Merkezi