Zonguldak'ta Tiyatro Hanedan tarafından "Duvardakiler" isimli oyun sahnelendi. 

Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi'nde  sahnelenen oyun büyük bir ilgi gördü.

Oyunda annesi, babası erken yaşta ölen, sokakta yaşayan ve 12 Eylül 1980 darbesi döneminde haksız yere tutuklanarak cezaevine gönderilerek idam edilen mahkumun dramatik öyküsü anlatıldı. 

Tiyatro Hanedan Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu tarafından oynanan oyundaki performans izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü ve ayakta alkışlandı.

GÜZEL BİR OYUN..
Oyun öncesinde açıklama yapan Tiyatro Haneden Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, "Öncelikle sezonun ilk oyunu ve ayrı bir heyecan içindeyim. Duvardakiler oyunu 1980 darbesinde Down sendromlu bir kişinin hayatını, idama giden sürecini anlatıyor. Duygusal bir oyun. Güzel bir oyun iyi bir performans olacak benim açımdan ve kariyerim açısından çok iyi bir oyun olduğunu düşünüyorum  Yazdığım, yönettim, rejisini yaptığım elimden geldiğince tüm ekip olarak koşturduk. Bu oyundan sonra da yaklaşık bir ay sonra da yeni bir oyunla bu sefer komedi ile insanları güldürmek üzerine güzel bir projeyle tekrardan karşınızda olacağız heyecanlıyım." Dedi.
TİYATRO SEVERLERE SAHNELERİ DOLDURUN ÇAĞRISI..

Tiyatro severler de sahneleri doldurması çağrısında bulunan Tiyatro Haneden Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, "Tiyatro severler ne olur sahneleri doldusunlar ne olur destek versinler, inanın buna pişman olmayacaklar. Tüm ekipler, tüm amatör tiyatrolar sizler için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bu ekip dekorundan, kostümünden, makyajına kadar sadece izleyicilere tiyatro serverlere daha iyi şeyler sunabilmek için sahnedeler ve bizim sizden beklentimiz sahneleri doldurmanız ve en önemli şey ise bizim egomuzu alkışlarınızla doyurmanız, tek beklentimiz bu. Herkese iyi seyirler diliyoruz." İfadesini kullandı.
Tiyatro Haneden Genel Sanat Yönetmeni Ferdi Kazancıoğlu, oyun sonunda ise izleyenlere yaptığı konuşma ile teşekkür etti.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi