Kırmızı-Lacivertli ekip Hakan Çevik’in ayağından bir penaltı vuruşunu değerlendiremediği maçta güçlü rakibimi Mevlüt Çelik ve Fatih Bektaş’ın golleri ile  devirerek Play-Off yolunda  altın değerinde 3 puanın  sahibi oldu.

TFF  İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,14. Hafta mücadelesinde  kendi sahasında Serik Belediyespor’u konuk etti. Play-Off yolunda çok önem taşıyan maçı  Kayseri Bölgesi Klasman Hakemi Necati Selçuk Şahin yönetti.
Müsabakaya iyi başlayan Zonguldak Kömürspor, 16. Dakikada Mevlüt Çelik’in kafa golü ile 1-0 öne geçti. 
36’ıncı dakikada bir serbest vuruş kazanan Serik Belediyespor ‘da  Harun’un kullandığı atışta topa kimse dokunamayınca arka direk dibinden  filelere gitti ve 1-1’lik eşitlik sağlandı.
İlk yarı 1-1 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda daha iyi oynayan Zonguldak Kömürspor’da 65’te Hakan Çevik bir penaltı atışını değerlendiremedi. Ataklarını sıklaştıran Zonguldak Kömürspor aradığı galibiyet golünü 77. dakikada buldu. Bu dakikada gelişen Zonguldak Kömürspor atağında topla buluşan Fatih Bektaş ceza sahası çizgisi üstünden  güzel bir vuruşla ağlara göndererek Zonguldak Kömürspor’u 2-1 öne geçirdi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca 90 dakika 2-1 Zonguldak Kömürspor’un galibiyeti ile tamamlandı. Zonguldak Kömürspor almış olduğu bu galibiyet sonrasında puanını 23’e çıkardı ve 7. Sıraya yükseldi. Serik Belediyespor ise 23 puanda kaldı.
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR :2- SERİK BELEDİYESPOR:1
STAD: Karaelmas Kemal Köksal
HAKEMLER: Necati Selçuk Şahin *, Haydar Avcı *, Faruk Yiğit **
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Ömer *, Emrah *, Hakan  Çevik *, Mevlüt Çelik *,  Oğuzhan Marut *, Ercüment ** ( Dk.89 Emin ), Aykut  Emre *, Mümin * (Dk.81 Hüseyin Yılmaz *), Eyüp Akçan *, Hacı Ömer *  (DK.46 Embiya  *), Fatih  Bektaş *  (DK.90 Emre Kara *)
SERİK BELEDİYESPOR: İbrahim *, Erdoğan *, Oğuzhan *  (Dk.72 Ergün  ), Muhammet * (DK.46 Muhammed  *), Mehmet *, Sergen *, Mustafa * (DK. 66 Sebahattin  ), Halil İbrahim * (Dk.80 Muhammet Akpınar  *), Burak * (Dk, 72 Batuhan  *), Üstün *, Harun *
Goller: Dk. 17 Mevlüt Çelik , DK. 77 Fatih Bektaş (Zonguldak Kömürspor), Dk. 36 Harun (Serik Blediyespor)

Editör: Haber Merkezi