MHP Elvanpazarcık Belde teşkilatı, mehteran gösterisi eşliğinde açıldı.

MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, "MHP  Elvanpazarcık Belde Teşkilatımızı görkemli bir törenle açmış bulunmaktayız" dedi.

Açılan belde teşkilatının Teşkilatlara, ve şehrimize hayırlı olmasını dileyen MHP merkez ilçe başkanı Süleyman Erbay şunları söyledi:

"MHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak İl Teşkilatımız, diğer İlçe Teşkilatlarımız ile birlikte yaklaşan 2023 seçimlerine sıkı bir çalışma ile hazırlanmaktayız. Siyasi yelpazede her geçen gün yeni partilerin, ısmarlama proje oluşumların yer almakta olduklarını allı, pullu, süslü programlarla milletimizin önüne çıkmaya çalıştıklarını gözlemlemekteyiz. Milletimizin aslında yeni parti ya da oluşumlara hiç de ihtiyacı yoktur. Geriye dönüp baktığımızda kurulan siyasi partilerin geçmişte vatandaşların oylarıyla ancak küresel güçlerin oyunlarıyla hareket ettirildiğini görebilmekteyiz. 

Türk siyasi hayatına yatırım yapan küresel güçler ve himayelerindeki siyaset mühendislerinin maskeleri 15 Temmuz hain darbe planıyla birer birer düşmeye başlamıştır. Geçmişte kaset skandallarıyla siyasi partilere yön vermeye çalışan küresel güçler bunda bir nebze başarılı olmuş görünseler de Türk Milleti asil bir millet olması hasebi ile zaman içerisinde bu sorunları da kendi iradeleriyle bertaraf edeceğine inanmaktayız. Türk milleti ve Türk siyaseti milli olma yolunda şekillenirken bunu engellemek isteyen küresel aktörler ellerindeki malzemelerle, aparatlarla vatandaşların ekonomik sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalması ve sağlıklı düşünme, sağlıklı karar verebilme yeteneğinin engellenmesi için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Ancak başaramayacaklardır. Nasıl 15 Temmuz’da önlerinde kale gibi durduysak bundan sonra da kale gibi durmaya devam edeceğiz.

Ülkemizi bir Irak gibi, bir Suriye gibi, bir Libya gibi tarumar etmek isteyenlere ve onların maşalarına asla pabuç bırakmayacağız.
Milliyetçi Hareket Türk dünyasının meşalesi, Türkiye ise dünya mazlumlarının umut kaynağı haline gelmiştir. Türk Milletinin var oluş gayesi de geçmişten bugüne bu olmuştur. Hiçbir oyun, hiçbir tuzak bizleri yolumuzdan saptıramayacaktır. Merkez İlçe başkanlığı olarak bu düşünce ve öhassasiyetle Belde, Mahalle ve Köy yapılanmalarını devam ettirmekteyiz. 

MHP Elvanpazarcık Belde Teşkilatımızı görkemli bir törenle açmış bulunmaktayız. Beldemize Teşkilatlarımıza şehrimize hayırlı olmasını dilerim"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi