Ak Parti İl Başkan Yardımcısı, ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yazılı bir açıklama yaparak, rödövanslı sahaların sorunlarının gündeme getirilmesinde asıl emek verenlerin katkısı yanında kendi katkısının az olduğunu belirterek, " Ekmeğimize, şehrimize, ülkemize sahip çıkmak için mücadele edenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuyla ilgili açıklamasında farkında olunmadan kendisinin bu mücadelenin mimarı olarak gösterilmesinden üzüntü duyduğunu belirten Nejdet Tıskaoğlu, açıklamasında şunları söyledi :

" Rödevanslı sahaların sorunlarına katkıda bulunabilmek için elbette küçükte olsun bir katkı sağlamaya çalıştık. Çünkü bu meseleyi memleket meselesi olarak görüyoruz. Lakin bu mücadelede bizim katkımız devede kulaktır.İsmail Ofluoğlu kardeşim,Alaattin Kurnaz ağabeyim, değerli Muhtarlar Derneği Başkanım Şerefettin Nas ve değerli muhtarlarımız,Ticaret ve Sanayi Odamız ve basınımızın yerel ve ulusal temsilcilerinin vermiş olduğu mücadelenin yanında bizim mücadelemizin esamesi bile okunamaz.

Sayın Cem Küçük kardeşim bugünkü köşe yazısında ve TGRT TV yayınında farkında olmadan bu mücadelenin mimarı olarak şahsımı lanse etmiştir.Ve bu konudan dolayı gerçekten çok üzgün olduğumu tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Emeğin başkentinde emeğe haksızlığı içine sindirebilmem mümkün değildir.

Bu vesile ile ekmeğine,şehrimize,ülkemize sahip çıkmak için ASLANLAR gibi mücadele veren tüm dostlara yürekten gönül dolusu sevgiler."

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi