Deprem bölgesinde adeta tarih yazan ve yüzlerce vatandaşımızı enkaz altında sağ olarak kurtaran Zonguldaklı madenciler gurur kaynağımız olmayı sürdürüyor.
Çoğunluğu maden emeklisinden oluşan Türkiye  işçi emeklileri dul ve yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Sarıoğlu, deprem bölgesinde tüm Türkiye'nin takdirini toplayan ve başarıyla görev yapan çalışan madencilere teşekkür ettiğini ifade etti.
Sarıoğlu, "Şimdi bizler emekliler olan madenciler olarak, deprem bölgesine görev yapan madenci  kardeşlerimiz çok başarılı hareket ettiler. Dün akşam Çaycuma havalimanına geldiler kendilerine Zonguldak emekli madencileri olarak çalışan madencilerimize teşekkür ediyoruz. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır." dedi.

TOPLADIĞIMIZ YARDIMLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Türkiye işçi emeklileri dernekteleri olarak tüm Türkiye'de toplumdan yardımların deprem ve devre ulaştırıldığını ifade eden Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu şunları kaydetti;

"Türkiye İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi olarak ülkemizde ki deprem dolayısıyla genel Başkanımız Sayın Satılmış Çalışkan tüm şubelere talimatı verdi. Genel başkanımın talimatları doğrultusunda Biz şubeler olarak üyelerimizden topladığımız yardımları genel merkezde Ankara Valiliği ve AFAD aracılığı ile  depremzedelere ulaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" 

DEPREMDE DE KARDEŞLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK VE YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Deprem dedeler için emekliler olarak ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini ifade eden Mustafa Çalışkan şunları ifade etti:

"Çok üzgünüz.Hepimiz yaşlı insanlarız, duygusalız ve  dayanamıyoruz da . Depremde ölenlerde rahmet yaralılarda acil şifalar diliyoruz. Biz genel başkanımızın talimatları doğrultusunda her şeyi takip ediyoruz .Üstümüze düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz şu an yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz diyoruz. Biz emekliler olarak ülkede 13,5 milyon insanız  ülkemizi ve gündemi iyi takip ediyoruz yaşlı insanlar olarak cenabı Allah bir daha böyle kötü günler bize göstermesin diyorum üzüntülerimi bildiriyorum. elimizden ne geliyorsa yine yapmaya devam edeceğinizi belirtmek istiyorum saygılar sunuyorum" 
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi