İYİ Parti Kozlu ilçe teşkilatının olağan genel kurulu 27 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.
Kongre öncesinde ise mevcut İlçe Başkanı Ender Adıbaş adaylığını açıkladı.
Ender Adıbaş ilçe teşkilatında düzenlediği basın toplantısında adeta gözle gösterisi yaptı.
Düzenlenen toplantıya İl Başkanı Yavuz Erkmen ve il yöneticileri de katıldı.

İYİ Parti Kozlu ilçe başkanı Ender Adıbaş yaptığı açıklamada 27 Kasım tarihinde  Karaca Düğün Salonu'nda gerçekleştirelecek olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ender Adabaş,  "2019 yılında Sayın İl Başkanımızın takdiriyle atanarak göreve başladık. 2020 yılının Şubat ayında seçilerek geldiniz bu yolda tekrardan kongre sürecine girdik  Bu kongremiz emek sarf etmiş tüm arkadaşlarımıza Allah razı olsun teşekkür ediyorum, hepsi haklarını helal etsinler. Biz hiçbir şekilde eski yönetimimiz olsun yeni girecek arkadaşlarımız olsun eskisi yenisi yok hepimiz birlik beraberlik ve güçlük içerisinde çalışmalarımıza devam edelim. Çıktığımız bu yolda peşimde benimle birlikte emek sarf edip koşturan herkese gerçekten yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen de konuşmasında Ender Adıbaş'ı kutlayarak tek liste mesajı verdi. Başkan Erkmen, "Gönül ister ki kongreler teklifte olsun ama çıkacak adayları da niye aday oldun diyemeyiz" ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi