İYİ Parti Kdz. Ereğli önceki dönem İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. 

İYİ Parti binasında yapılan açıklamada, İl Başkanı Erdal Gülay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, ilçe başkanları ve parti üyeleri de hazır bulundu. 

İl Başkanı Erdal Gülay, ‘Milletvekili adayımızı burada görmekten çok mutluyuz. Kendisi için canla başla mücadele edeceğimizi huzurlarınızda ifade ediyorum’ dedi. 

Evrim Balbaloğlu İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı ve sözlerine şöyle devam etti; “Bugün geldiğimiz noktada gençlerimiz, işçimiz ve memurumuz umutsuz. Emeklilerimiz de güçlükle ayakta dura bilmektedir. Neredeyse 20 yıldır kamu yatırımlarından hiçbir şekilde pay alamayan Zonguldak umutsuzdur. Çıktığımız bu yolda her türlü olumsuzluğa göğüs gerdik. 14 Mayıs günü de bunu başarmak zorundayız. Yılmayacağız, yorulmayacağız ve asla pes etmeyeceğiz. Kadınların sadece 8 Mart’a anıldığını değil bunu her gün her an göstereceğiz. 2017’de İYİ Partiyi kuran sayın genel başkanımla birlikte aynı yolda yürümekten gurur duyuyorum.”
 
Haber: Aytaç Öztürk

Editör: Haber Merkezi