İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, "Umarız deprem sonucu oluşan hasarlar biran önce telafi edilir" dedi.

Bu depremin bize, bir kez daha depremlere karşı duyarlı olmamızı, bir taraftan devlet yetkililerinin alınması gerekli önlemleri almasını, bir taraftan da vatandaşlar olarak deprem karşısında önceden ve de deprem sırasında ne yapılacağı konusunda bilinçlendirmemiz gerekliliğini ortaya koymakta olduğunu ifade eden il başkanı niye uzak mı şunları kaydetti:

,"Bu gece sabaha karşı hepimizi uykudan uyandıran yaşadığımız deprem nedeniyle Zonguldaklı hemşehrilerimize, milletimize İYİ Parti ailesi adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, can kaybımızın olmamasının sevindirici olduğunu söylerken yaralılarımıza ise acil şifalar dilediğimizi belirtmek istiyorum. Umarız deprem sonucu oluşan hasarlar biran önce telafi edilir.
Bu deprem bize, bir kez daha depremlere karşı duyarlı olmamızı, bir taraftan devlet yetkililerinin alınması gerekli önlemleri almasını, bir taraftan da vatandaşlar olarak deprem karşısında önceden ve de deprem sırasında ne yapılacağı konusunda bilinçlendirmemiz gerekliliğini ortaya koymaktadır. Allah ülkemizi, hepimizi deprem, sel ve benzeri tabi afetlerden korusun diyor, sağlıklı günler diliyorum. Tedbiri elden bırakmayalım. Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi