Gelecek Partisi  haftalık düzenlemiş olduğu il yönetimi toplantısı büyük bir coşkuyla geçti. 
İl Başkanı Mustafa Kutayer,  "İl haftalık düzenlenen toplantıya il başkan yardımcıları, birim başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve ilçe başkanlarımız hazır bulundu.
Toplantıda 100 kişilik yönetici kadrosuyla pasta keserek seçim startı verdik" dedi.

Müthiş bir şölenle geçen toplantıya Genel başkanı Prof.Dr Ahmet Davutoğlu görüntülü bağlanarak Zonguldak teşkilatına teşekkür etti.Zonguldak teşkilatına seslenerek  Karadeniz bölgesinde 1.ci olan ilinize çok güvendiğini ve gün geçtikçe büyüdüklerini hatırlatarak sizleri gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum dedi.
Toplantı sonunda 30 kadar yeni üyelere rozet takan Kutayer teşkilatına şu sözleri sarf etti:

ZONGULDAK TA GELECEK VAR....     

"Cevap verilecek o kadar çok konu ve insan var ki! Bizim derdimiz kişisel değil; aşağılayarak, hakaret ederek, kötü söz söyleyerek, rencide ederek gündeme gelmek kolay.Siyaseti doğru üslup, örnek davranış sergileyerek yapmalıyız.Niyet okuyarak yorum yapmak fitneye fesata sebep olur. 

Tek bir adamın dudağından çıkan her seye tartışmasız kabul edip biat etmektense, altı farklı liderin bir araya gelerek ortak değerler için söylediklerini kabul etmek daha bilimsel daha akılcı geliyor. Türkiye Birden büyüktür.
Hepimiz birlikte Türkiye’yiz.
Türkiye Birden Büyüktür

Ne yani altı siyasi parti, teşkilatları ve milyonlarca üyesi, harıl harıl çalışacak birini cumhurbaşkanı seçecek ve gelecek olan Cumhurbaşkanı ben sizi tanımıyorum mu diyecek! O zaman tek adamdan ne farkı olacak! Elbetteki stratejik konularda parti liderleri ile istişare yapacak.

Şu an ülkede sayın Bahçeli ve Perincek’in sözü geçiyor. Yani onlar kendilerini Devletin sahibi olarak görüyor. Oysaki aynı iki aktör cumhurbaşkanlığı sisteminden önce en sert radikal en düşük seviyede muhaliftiler! Peki ne oldu da iktidar bu iki kişinin insiyatifine teslim edildi?

Akp’nin sayın Bahçeli ve Perinçek’e teslim olmasına, onlar ile açık gizli ittifak yaparak ülkeyi yönetmesine ses çıkartmayan eski mahalle sakinlerinin altılı masanın rejim değişikliği için bir araya gelmesine söz söyleme hakkı yoktur. Bu rejimden en çok siz rahatsız olacaksınız.

Ülke yönetimini %50+1 ‘e mahkum edip teslim olanlar, terörist dedikleri ile kucaklaşanlar, insan hak ve özgürlüklerini askıya alanlar!Kendileri dışındakilerini hain terörist kafir görenler, bizimde sizler gibi farklı düşünceler ile hareket etme zorunluluğuna siz sebep oldunuz.

Tek bir adamın ağzında çıkan bir kelime ile; bakan, milletvekili il, ilçe başkanı Bldy. bşk. olarak siyaset yapanlar kendilerini kula borçlu his ede dursunlar! bizler kendimizi önce Allah’a sonra millete borçlu olarak görüyoruz. Biat Kula değil, rızkı veren Allah’a dır.

Değişim artık kaçınılmaz. . . 


Yeni bir sürece giriyoruz. 


Geçmiş süreçte yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaşmış herkes hakkında soruşturmalar açılacağından hiç şüphem yok.


Devlette kayıtlar asla silinmez. 


Kimsede bizden suça bulaşmışları korumamızı beklemesin.

Türkiye’nin başına ne geldiyse sayın Ahmet Davutoğlu’unun başbakanlığı elinin tersi ile itip yanlışlara hayır demesi ile geldi. O günden beri ak parti bir türlü dikiş tutturamadı. Süreç aslında sayın Ahmet Davutoğlu ne kadar haklı ve doğru bir insan olduğunu tescilidir.

Ak parti ve MHP iktidarı kendine güveniyor ise buyursunlar HODRİ MEYDAN ! tüm resmi görevi olan herkesin (kendisi, eşi, annesi, babası, kardeşleri) 20 yıl önceki ve şuanki güncel mal beyanlarını her parti kendi sitesinde özel bölümde yayınlasınlar.
Kim nerden bulmuş bilelim.

Tek adamı yollayıp, yerine  başka bir tek adam getireceğimizi bekleyenler, çok beklersiniz. 

Tek adam artık olmayacak yerine ortak akıl gelecek. 


Tek adam olarak gelmek isteyen var ise buyursun altılı masa dışında aday olsun.


Ülke %50+1 mahkum edilmiş bir durumda %25 ile kimse iktidar olamaz! Dolaysı ile %30”unda %1’de kıymeti aynı! İktidara destek veren oy oranı %0.1 olan parti gibi. Heleki bizim gibi yeni kurulmuş henüz oy oranı tescillenmemiş partilere kimse dil uzatma edepsizliğini göstermesin."

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi