Genç Parti İl Başkanı Sibel Güneş, "Cumhurbaşkanı adayımız Cem Uzan'dır ve Zonguldaklılar Cem Uzan'ı bekliyor" dedi.

Başkan Güneş, Genç Parti'ye Zonguldak'ta büyük bir tevecvüh olduğunu ve Zonguldak'ların Cem Uzan'a büyük oranda destek verdiklerini ifade etti.
Ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra il kongresini de yapacaklarını ifade eden Genç Parti İl Başkanı Sibel Güneş şunları söyledi:

"9 Ekim Pazar günü Devrek ilçe teşkilatımızın birinci olan kongresini gerçekleştirmiş bulunuyoruz Devrek ilçemizin atanan ilçe başkanı Ersan Filizler kongrede seçilerek Görevine devam ediyor. 10 Ekim Pazartesi günü ise merkez ilçe 1 olağan kongremizi gerçekleştirdik seçilen ilçe başkanımız Bahar Güneş'tir ve en yakın zamanda da Ereğli ilçemizin Kongresi ni gerçekleştireceğiz ve Ereğli'de atanarak görevine başlayan Hakkı Semiz seçilerek Görevine devam edecek..

Genç Parti olarak artık biz de varız. Genel Başkanımız Sayın Cem Uzan Cumhurbaşkanı adayımızdır. Bundan sonra seçim çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız ve seçimlerde artık biz de varız. Sen Ben Biz Türkiye'yiz diyoruz.

Vatandaşlarımızın genç Parti olan ilgisi gerçekten çok yoğun. inanın  2002 yılından üyeliklerini halen iptal ettirmemiş yaklaşık 700 mevcut üyemiz var. Kayıtlarını sildirmemiş üyeler bunlar. Vatandaşlarımız Cem Uzan'ı sabırsızlıkla bekliyor. Cumhurbaşkanı adayımız Cem Uzan'dır Genç Parti olarak Sayın Genel Başkanımıza aşırı bir ilgi ve talep var Zonguldak'ta gerçekten Cem Uzan çok büyük bir oy atacak. Bunu Vatandaşlarımızın yoğun ilgisinden ve söylemlerinden anlayabiliyoruz"
(Haber-ASIM ATAKAN ALKAN)

Editör: Haber Merkezi