Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Tahir Erçin, Ramazan ayında tüm camilerde mukabele okunacağını ayrıca Zonguldak merkezde Hz. Ali Acılık Camii'nde ise hatimli teravih namazı kılınacağını söyledi.

İl Müftü yardımcısı Tahir Erçin, yaptığı açıklamada, "Öncelikle Ramazan-ı Şerif'in mübarek olmasını diliyorum yüce mevla'dan. Bu yıl Ramazan ayında her yıl Diyanet İşleri başkanlığımızın bir ramazan teması var bu yılki temamızda Ramazan ve dayanışma olacak. Bu minvalde de Ramazan ayını idrak edeceğiz. Zonguldak'ımızda da İnşallah bütün camilerimizde Çarşamba günü kılınacak teravih ile birlikte Ramazan ayına başlamış olacağız. 
Ramazan ayında bildiğiniz gibi mukabele geleneğimiz var bütün camilerimizde mukabeleler okunacak. Çarşamba günü başlayacak mukabeleler ve Ramazan geleneği Zonguldak'ımızda hatimli teravih ile devam edecektir inşallah. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hatimle teravih namazını 3 hahız eşliğinde Acılık Hz. Ali Camii'nde kılınacaktır. tüm cemaatimizi teravihe bekliyoruz" şeklinde konuştu.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi