Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Zonguldak Sosyal Yardım Derneği Başkanı Hayrettin Gezer, Taksim  İstiklal Caddesi’ndeki terör olayını kınadı.

Gezer, “Devletimiz her zaman güçlüdür. Bu gibi olaylara meydan vermeyecektir. Bu önemli günde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Emekli olmamıza rağmen her an verilecek her göreve hazırız” dedi. 
İstanbul Taksim istiklal caddesinde yaşanan terör olayını kınadığını ifade edenKamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Zonguldak Sosyal Yardım Derneği Başkanı Hayrettin Gezer, “Taksim İstiklal Caddesinde 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 16.20 sıralarında meydana gelen ve altı vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı olayı tüm milletimizi ve bizleri derin üzüntü içerisinde bırakmıştır. Devletimize ve Milletimize karşı yapılan bu terör olayını kınıyoruz ve lanetliyoruz.
Bu olayları yapanların ve iştirak edenlerin en kısa zamanda cezalarının verileceğinden hiç şüphemiz yoktur. Devletimiz her zaman güçlüdür. Bu gibi olaylara meydan vermeyecektir. Bu önemli günde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bizler Polis Emeklileri olarak her zaman olduğu gibi devletimizin yanındayız, devletimizin emrindeyiz. Uzun yıllar emniyet teşkilatında çalışarak emekli olmamıza rağmen her an verilecek her göreve hazırız.
 Devletimizi ve milletimizi bölmeye yönelik bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah dan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.
Yaralılarımıza Allah dan acil şifalar dileriz. Tüm Milletimizin Başı sağ olsun” dedi.

Haber: AYTAÇ ÖZTÜRK

Editör: Haber Merkezi