Zonguldak’ta yaşayan 49 yaşındaki Ali Demir, Valilik ve Kızılaydan yardım talebinde bulunduğunu ancak 45 gündür gel git yaptığını söyledi. 

İşsiz ve engelli olduğuna dikkat çeken Ali Demir, Yardım yapılması için illa bir yerden mi atlayalım, adam mı öldürülem diyerek şunları ifade etti; 

“45 gündür kızılaya gidip geliyorum ancak bugün git yarın gel diyorlar. Benim sekiz tane çocuğum var. Ben bir yerde çalışmıyorum ve engelliyim. Valilikten yardım istedim ama bir defa yardım aldım. Destek parası dahi alamadım. Niye alamadığımı ben de anlamıyorum internetten de başvuruyorum olmuyor. Hırsızlık mı yapalım, insan mı vuralım. Devletimiz bunu mu istiyor. Yetkililerin bana yardımcı olmalarını istiyorum. Valilikten kömür yardım istedim onu dahi alamadım. Ve yardım alamadığım için de çok mağdurum. Ben ikinci evliliğimi yaptım. Eşim beşinci katta ben birinci katta oturduğum için aynı binada olduğumuz nedeniyle yardım alamıyorum. Vali bey verin diyor ama vakıfta ise vali beyin dediğini yapmıyorlar.  Zengin insanlara ve kendi adamlarına istediklerine yardım veriyorlar.  Ama bize geldiği zaman vermiyorlar. Kendimizi bir yerden çıkıp attığımız zaman mı yardım yapacaklar. Sen burada bir adam öldürdükten sonra mı istediklerimizi verecekler. Gelsinler bizi araştırsınlar, seçimde oy istemesini biliyorlar.” 

(Haber: Aytaç Öztürk)

Editör: Haber Merkezi