Zonguldak'ın tanınmış iş insanlarından 67 yaşındaki Hüseyin Ekşi, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhum Ekşi için Uzun Mehmet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu Zonguldak 19. dönem Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun, Erdoğan Demir, Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Hacı Demir, siyasi parti ve sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri, iş spor camiası, aile yakınları ile çok sayıda kişi katıldı.

KÖKSAL TOPTAN ÇELENK GÖNDERDİ

Diğer yandan, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,Demir Madencilik,çok sayıda kurum ve kuruluşlar tarafından cenazeye çelenk gönderildi.

ONTEMMUZ'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Hüseyin Ekşi dualar ve gözyaşları arasında Ontemmuz aile mezarlığında toprağa verildi. Yeni Adım Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı dileriz.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi