ZONGULDAK PİS KOKUYOR

Zonguldak İl genel meclisine belediyenin hizmetleri damga vurdu.

Zonguldak İl Genel Meclisi'nin 16. birleşimi toplandı. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında gerçekleştirilen birleşim açılış ve yoklama ile başladı, ardından bir önceki oturuma ait toplantı tutanak özeti okunarak oylandı.

CHP'li meclis üyesinden Alan'a eleştiri

Mecliste söz alan CHP İl Genel Meclis Üyesi İhsan Korkmaz

Zonguldak'ın çok pis koktuğunu belirtilerek tepki gösterdi.

Korkmaz, "40 yıldır Zonguldak'a geliyorum.Zonguldak vilayetine yakışmayan çevre düzenlemeleri görüyorum. Biz bu görevi beceremeyenlerden aldık becerenlere verdik ancak bütün sokakları pislik götürüyor,her yer kokuyor.Belediye hizmetlerinin yetersiz olduğunu görüyoruz.Belediye Başkanı Zonguldak'la daha çok ilgilenmeli"dedi.

Korkulu rüya gördü

AK Parti Grup Başkan Vekili İsmail Terzi de, İhsan Korkmaz'a,"Bu akşam herhalde korkulu bir rüya görmüş" diyerek cevap verdi.

Kanallara bakın anlayacaksınız

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'de İhsan Korkmaz'a "Hangi sokak hangi bölüm" diye sordu.Meclis üyesi Korkmaz'da "Benim geçtiğim güzergahlar.Ben Zonguldak'ın her tarafını gezmiş değilim.Ancak şu köprüye bakın, kanallara bakın beni anlayacaksınız" diyerek cevapladı.

CHP kaybetme acısını unutamıyor

Bunun üzerine Zonguldak Belediye Meclisinde 15 yıl AK Parti'den meclis üyeliği görevini yapmış olan Abdullah Karagüzel'de, "İhsan bey Zonguldak'ı yıllarca belediyeyi CHP yönetti ve kaybetme acısını bir türlü unutamıyorlar. Ben kendisini daha saygılı buradaki arkadaşlara daha olumlu davranmasını talep ediyorum. Zonguldak Belediyesi'nde 15 yıl meclis üyeliği yaptım, 10 yıl Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlar şehri yönetmiştir. İhsan bey yapılan işleri görmeyecek kadar kör. Kendisini sahili görmeye davet ediyorum, gitsin deniz kenarına bir baksın burası eskiden ne haldeydi. "dedi.

Basın magazin haber yapmasın

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'de esprili şekilde "Zaten biz de yeni yerimize gideceğiz"dedi.CHP İl Genel Meclisi İhsan Korkmaz'da, "Ben basının magazin haber yapmaktansa bunları haber yapmasını isterim. " dedi.

Yol tabanları sağlam yapılmıyor

CHP İl Genel meclis Üyesi Nebahattin Yılmaz da, Kokaksu yolunun tabanının sağlam olmadığını belirtti.Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli yaptığı konuşmada, "Zonguldak'ta maalesef yer ile ilgili bir problem var ama belediyemiz çok güzel çalışıyor"dedi.

Meclis üyeleri birbirlerini kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Nedim Bekar'da, "Gündemimiz belediye hizmetleri olmadığı için ben bu konuları kınıyorum" sözüne Meclis Başkanı Necdet Karaveli, "Bu konuları biz açmadık ki İhsan bey açtı" yanıtını verdi. Bekar'da söz alarak Korkmaz'ı kınadığını söyledi.

(HABER:ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi