TOKİ tarafından Zonguldak’ta yapılan Sahil Liman Projesi’nde eksikliklerin giderilmesi bekleniyor. Sahilde sokak lambalarının yanmaması kafeteryaların erken kapatmasına neden oluyor. Ayrıca karanlık olması sebebiyle sahilin gece fuhuş ve alkoliklerin yuvası haline geldiği iddia ediliyor.

EKSİKLİKLER GİDERİLMELİ

Sahilde yer alan esnaflar ışıklandırma olmadığı için iş yapamadıklarını ve zarar ettiklerini ifade ettiler.Şantiyeden alınan elektriğe ise esnaflar ayda 3 bin TL civarında ödeme yaptıklarını söylüyor.Esnaflar büyük hayallerle projeyi beklediklerini ancak eksikliklerin tamamlanmaması nedeniyle işlerinin de iyi olmadığını kaydettiler.

BAŞKANIMIZ DUYARLI OLSUN

Vatandaşlar ise, "sahilin yenilenmesi güzel oldu, ancak tam anlamıyla bitmedi. Etrafta çiçeklendirme yapılabilir. Taş yığını gibi bir hava var.Dışarıdan misafirlerimiz geldiğinde gezdirebileceğimiz yer yok. Akşamları dolaşmak istesek sahil karanlık. Bir çalışma bitmeden halkın kullanımına açılmamalı.Daha öncede korkuluk olmadığından dolayı bir çocuğumuz denizde hayatını kaybetti. Sonrasında denize girilmez yazısı konuldu. Belediye Başkanımızın sorunların çözümünde daha duyarlı olmasını istiyoruz" dediler.

(HABER NERİMAN DENGİZ)

Editör: Haber Merkezi