Fazla kilolardan kurtulmada yeni nesil zayıflama uygulamaları en etkili yöntemlerin başında geliyor. Bu yağ kırma işlemleri, ultrasonik ses dalgaları ve infrared buluşması sonucunda yağ hücrelerini selektif olarak hedefleyerek güçlü bir yağ kırma ve sıkılaşma etkisi yaratıyor. Üstelik, enjeksiyon, vakum, kimyasal kullanmadan sağlığınıza ve vücudunuza herhangi bir zarar vermeden sonuç odaklı ilerlemenizi sağlıyor. 

Yoğun iş temposu, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku ve bazen hormonal sebeplerden dolayı günümüzde kilo alımı oldukça kolaylaştı ve yaygınlaştı. Kilo veya kilolu olmak durumu kişiden kişiye değişkenlik gösterse de yağ oranı zayıflama sürecini belirleyen en önemli faktörlerden biridir. Bu yüzden zayıflama sürecine başlamadan önce detaylı bir şekilde elektronik ölçümler yapılmalı ve yağ oranınız, yağ kütlesi hatta iç yağlanma oranlarınız incelenmelidir. Zayıflama programına başlamadan önce görüşme randevusu organize edilmeli ve danışan detaylı bir şekilde prosedürler ve işlemler hakkında bilgilendirilmelidir. Görüşme randevusu esnasında vücudu analiz edilmeli ve tamamen ihtiyaçlarına göre bir program düzenlenmelidir. Herkesin ihtiyaçları ve vücut tipi değişkenlik gösterdiği gibi kiloların hikayesi de bir o kadar önemli rol oynamaktadır. Örnek verecek olursak; geçmişinde doğum yapmış, karın bölgesinde ciddi toparlama ihtiyacı olan biri ile geçmişte doğum yapmamış birinin ihtiyaçları sıkılaşma ve zayıflama anlamında birbirinden farklı olacaktır. Mesela çevremizden çok duyduğumuz veya bizzat kendimizin dile getirdiği bir yakınma var. 'Kilo veriyorum fakat basenim, göbeğim gitmiyor!' diye. İşte tam bu noktada yağ kırıcı ve etkili çözümler sunan bir teknoloji devreye giriyor.

NEDİR BU TEKNOLOJİ?

Bu yağ kırma işlemi, ultrasonik ses dalgaları ve infrared buluşması sonucunda yağ hücrelerini selektif olarak hedefleyerek güçlü bir yağ kırma ve sıkılaşma etkisi yaratmada oldukça iddialıdır. İlk seans itibarıyla danışanları şaşırtacak boyutta sonuçlar elde edilen bu uygulama, günden güne daha çok tercih edilmektedir. Enjeksiyon, vakum, kimyasal kullanmadan, sağlığınıza ve vücudunuza herhangi bir zarar vermeden, sonuç odaklı ilerlemenizi sağlayan bir uygulamadır. İşleme başlamadan önce 4 saatlik bir açlık ile randevunuza gelmeniz gerekir. Elektronik ölçüler için 4 saatlik açlık, doğru sonuçlar elde edebilmek için çok önemlidir.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi