İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, partinin kuruluşunun 5. yıldönümünü kutladı.

85 milyon vatandaşımızın bölünmez bütünlük içinde kardeşçe yaşadığı, yolsuzluk ve kayırmacılığın olmadığı, liyakatin öne çıkarıldığı İyiler iktidarına az kaldı ifade eden il başkanı Yavuz Erkmen şunları söyledi:
"İYİ Parti olarak kuruluşumuzun 5. Yaşını kutluyoruz. Sn. Meral Akşener’in öncülüğünde bir cesurlar hareketi olarak yola çıkan İyiler, bugün ülkemizde siyasi iklimi değiştirmiş, uyguladığı ve uygulamakta olduğu milletimizden yana politikalarla bugün iktidarın en güçlü partisi haline gelmiş, makulü temsil etmesiyle milletimizin sevgisini kazanmıştır.
Başta Liderimiz Sn. Meral Akşener olmak üzere kuruluşundan bugüne İyiler hareketine inanan, güvenen, emek sarf eden, katkı veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Aramızdan ayrılanları rahmetle anıyoruz. Görevde bulunan ve çalışmalara destek veren milletimize, gönüllülerimize ise şükranlarımızı sunuyoruz.
İnşallah milletimizin teveccühüyle yapılacak ilk genel seçimde milletimizin çektiği sıkıntılara son verecek, hukukun üstünlüğünü gerçekleştirecek, insanımızın geleceğinden kuşku duymayacağı, birbirimizi ötekileştirmeden 85 milyon vatandaşımızın bölünmez bütünlük içinde kardeşçe yaşadığı, yolsuzluk ve kayırmacılığın olmadığı, liyakatin öne çıkarıldığı İyiler iktidarına AZ KALDI diyoruz.
Son seçimde 5 milyona yakın vatandaşımızın güvendiği İYİ Parti bugün bu sayının çok çok üzerinde bir teveccühle milletimizin umudunu boşa çıkarmayacak, Büyük Önderin kurduğu ve en büyük eserim dediği Cumhuriyet’i sonsuza kadar yaşatma görevini insanlarımızın refah seviyesini yükselterek yerine getirecektir.
Hep birlikte sağlık içinde nice 5. Yıllara kavuşmamızı diliyor, bu vesileyle İyi Parti ailesi adına kamuoyuna sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi