Zafer Partisi Atatürk'ü andı

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan,Atatürk'ü  rahmet ve şükran duygularımızla anıyor, hatıran önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz" dedi.

Kalplerinin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını belirten il başkan olsan Turan şunları söyledi;

“Büyük ölümlere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir” diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün ardından geçen 84. yıl Atatürk Çizgisindeki Türk milliyetçileri için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti.

Cumhuriyet’in evlatlarına bıraktığı büyük mirasın sahipçileri olarak 10 Kasım gününde, O’nu kaybetmenin hüznünü yaşarken bir kez daha O'na ve emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz. 

Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumdan hızla çıkarak, Atatürk'ün gösterdiği yolda devam etmesi için doğruluktan, adaletten ve Teröre Taviz vermeden Mücadeleden vazgeçmeden yürüyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz. “Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Demiştir. 

ATA’mıza kendisini unutmadığımızı ve ektiği tohumların her şeye rağmen her sabah yeniden yeşerdiğini, minicik ve gencecik kalplerin Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk sevgisi ile çarptığını söylemek en büyük mutluluğumuzdur bunu herkes böyle bilmelidir. Büyük Atatürk, Cumhuriyetin 99. Yılını kutlayan ve arka arkaya büyük acılar yaşayan ülkemizde seni çok özleyen bizler seni rahmet ve şükran duygularımızla anıyor, hatıran önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi