Kanal Z,  28’inci yılını kutluyor. 1 Aralık 1994 yılında yayın hayatına başlayan Kanal Z, merhum gazeteci-yazar Ali Bahadır tarafından kuruldu. 19 Temmuz 2006 yılında Demir Gruba devredilen Kanal Z, 67 TV ile birlikte uzun süre uydudan ortak yayın yaparak Zonguldak'ın sesini dünyaya duyurdu.

Kanal Z halen Tele Dünya 889. kanal, Artı Dijital Platformu Smart TV,www. kanalz.com.tr, facebook, youtube, Apple TV, İPTV'den

izleyicilerine hitap ediyor.Haber, siyaset, spor, eğitim,kültürel,sanat, aktüel ve sokak röportajlarıyla başarılı yayınlar yapan Kanal Z, yoğun izleyici kitlesi ve etkili yayınları ile halen yayın hayatına devam ediyor.1 ayda SMART TV ve sosyal medyalardan 10 milyona yakın izleyiciye sahip olan Kanal Z yeni projelerini de halka sunmaya hazırlanıyor.

Kanal Z kuruluşundan itibaren seçkin bir televizyon olmak özelliğini korudu.Yaptığı yayınlarıyla Zonguldak'ta ses getiren Kanal Z, gündemi belirleyen, ilkeli, düzeyli ve objektif yayıncılık anlayışı yanında, kuruluşundan bugüne değin “devletten” ve “toplumdan” yana “taraf” olmayı onurlu bir yayıncılık ilkesi olarak benimsedi.

Kanal Z, Zonguldak’ın ve ülkemizin televizyonu olmak konusunda kesin kararlılığını bundan sonra da sürdürecektir. Zonguldak basınında ekol oluşturan Kanal Z Televizyonunun Yönetim Kurulu Başkanlığını Metin Demir, Genel Yayın Yönetmenliğini Simge Kırlı ve Sorumlu Müdürlüğünü Eda Demir yapıyor.

KANAL Z'DE HANGİ PROGRAMLARI İZLEYEBİLİRİM

"Güne Merhaba" Murat Altay'ın sunumuyla hafta içi her gün saat 10.00'da,

Ana Haber Bülteni Neriman Dengiz'in sunumuyla hafta içi her gün saat 18.30'da,

Gece Bülteni hafta içi her gün saat 23.00'de,

"Karşı Karşıya" Ercan Aygün'ün sunumuyla Pazartesi saat 20.00'de,

"Olaylara Bakış" Derya Akbıyık'ın sunumuyla Salı saat 20.00'de,

"Zonguldak'ın Nabzı" Murat Altay'ın sunumuyla Çarşamba saat 20.00'de,

"Din ve Hayat" Mustafa Havyar'ın sunumuyla Perşembe saat 16.00'da,

"Bugünden Yarına" Neriman Dengiz'in sunumuyla Perşembe saat 20.00'de,

"Günün Konusu" Simge Kırlı'nın sunumuyla Cuma saat 20.00'de,

"Sahne-i Siyaset" Erhan Çakmak'ın sunumuyla Cumartesi saat 20.00'de
 

Editör: Haber Merkezi