Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Ereğli'ye hükümet konağı ve emniyet binası yapılacağı müjdesini verdi.
Ereğli'de iki güzel eserin yapımına başlayacaklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Muammer hatun yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Kdz. Ereğli’mizin uzun zamandır beklediği Hükümet konağı ve Emniyet müdürlüğü binası, bilindiği üzere 05 Eylül 2022 günü itibari ile ihale süreci tamamlanmıştı. Artık süreç, ihaleyi alan yüklenici firma ile sözleşme imzalanıp, mevcut imalat yerinin teslimi aşamasına gelmiştir. 

Mimarisi ile çevre düzenlemesi ve peyzajı İle Ereğli ilçemize çok yakışacağına inandığımız bu iki eserimizin hayata geçmesine vesile olan,  Ak Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımıza, Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanımıza şükranlarımızı arz eder, Zonguldak Ak parti Milletvekillerimize, İlçe Başkanınımız nezdinde tüm teşkilat mensuplarımızın bu güzel gayretlerinin artarak devamını dilerim. 20 gün içerisinde imalat sürecinin başlama aşamasına gelmesi ile, projenin her aşamasının yakından takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim. Bu iki güzel eser, başta Ereğli’mize ve Zonguldakımıza hayırlı olsun. Saygılarımla."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi