Kilimli Belediyesi tarafından sokak hayvanları için barınak yapılıyor.

Bugüne düzenli değil konserlerden elde edilen geliri sokak hayvanları için kullanılan, sokak hayvanları için birçok mama kampanyası düzenleyen ve sokak hayvanları için birçok etkinlikler gerçekleştiren

Sosyal sorumluluk proje sahibi ve Kilimli İlçe halk eğitim merkezi Halk Oyunları eğitmeni Nur Sarı, Kilimlide yapımına başlanan barınakla ilgili olarak Kilimli belediye başkanı Kamil altın'a teşekkür ederek şunları söyledi;

"Kilimlide sokak hayvanları ile yaptıklarımızı her zaman sizinle paylaşıyoruz aslında ama olması gereken bir barınak isteğimiz vardı bunu hayata geçirmenin muhteşem bir huzuru var.. Tel örgülerle çekilerek , kapıları , cevre düzenlemesi ve temizliği tüm hızıyla devam ediyor Ve sokak hayvanlarımız için en zor aşama kısırlaştırma sorunuydu.Belediyemiz kısırlaştırma Aracını ilçemize getirdiler. Sokaktaki çocuklarımız kısırlaştırılacaktır.

Yapılan herşey için Kilimli Belediyesi Belediye Başkanı Kamil Altın 'a sonsuz teşekkür ediyoruz. Fen işleri ekibi Ve fen işleri Müdürü Anıl Arda'ya, Zabıta ekiplerine  ve Temizlik işleri bölümüne çok teşekkür ediyoruz.

Gönüllü arkadaşlarımız her zaman sokaktaki çocuklarımızın yanında olan  Dilan, Ayşegül, Ufuk, Asuman arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Tekrar emeği geçen herkese teşekkürler" dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi