Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, aynı zamanda siyasetçi kimliğine sahip olup, her dönemde adaylık beklentisi yüksek olan bir siyaset adamıdır.

Amenna…

Ticaret yapan, siyaset de yapacak, yeter ki, siyasetin "ticaretini' yapmamış olsun.

***

Bilindiği gibi Arslan Keleş Ak Parti'li, kardeşi Fatih Keleş ise "eski" Ak Parti'li olup, şimdilerde DEVA Partisi saflarında yer almış ve il başkanı olarak görev yapmaktadır.

Fatih Keleş daha önce her ne kadar Kozlu eski Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a sadakati ile tanınan eski bir Ak parti'li olsa da, şimdi eskiyi unutup yeni partisinde yol almaktadır.

Hal böyle olunca, bu iki ayrı siyasi partiye mensup iki kardeşten hangisinin diğerine oy vereceğı sağda-solda konuşuluyor.

Acaba DEVA Parti'li küçük kardeş Fatih Keleş, Ak Parti'li büyük kardeş Arslan Keleş'e mi oy verecek?..

Yoksa büyük kardeş Arslan Keleş, özveride bulunarak "kardeş hatırına"  küçük kardeş DEVA Parti'li Fatih Keleş'e mi oy verecek?..

Bu konuda rivayet muhtelif olmakla birlikte, aslolan demokrasidir, kardeş kardeşliğini bilir, ancak seçim zamanı oyunu kendi partisine verir.

Seçim süreci başladı…

Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı, seçimler 14 Mayıs'ta yapılacak.

Bu süreçte seçmenin kapısına bir Keleş gelecek Ak parti'ye oy isteyecek, sonra diğer Keleş gelecek DEVA Parti'sine oy isteyecek.

Seçmenin kafası karışır mı, karışmaz mı, orası sandıklar açıldığında belli olacak.

Editör: Haber Merkezi