Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, "Kilimli ilçemizin Köprübaşın’dan tren köprüsüne kadar olan kısmınında kaderi artık değişmelidir" dedi.

İlçede meydan park tarafında yapılan peyzaj düzenlemelerinin, ışıklandırmalarının, yarım kalmış binaların tamamlanması, var olan binaların modernize edilip görüntülerinin günümüz çağına uygun hale getirilmesi çalışmalarının Köprübaşı'nda da yapılarak Kilimli'de bütünlük sağlaması gerektiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Vedat savaş şunları söyledi:

"Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kilimli İlçemizde Meydan Park açılışı yapıldı.Çevre düzenlemesi ile birlikte  Cumhuriyet Meydan’ına kadar olan kısımda hem peyzaj hem de asvalt çalışmaları yapılarak bize göre eksiklikler olmasıyla birlikte modern bir görüntüye kavuştu. Bu çalışmaların  aynı  şekilde  ilçemiz Köprübaşında da yapılmalıdır. Köprübaşın da  yapılan iki doğru iş var.

1) Alt yapı temizlenerek ticaret yapan esnaflarımızın hem maddi hem de manevi hasar almalarının önüne geçildi                                                                                                                              2)Kavşak düzenlemesi ile birlikte yapılan madenci heykeli yapılan başka bir şey var mı üzülerek belirtmek istiyorum ki yok. Kilimli ilçemizin Köprübaşın’dan tren köprüsüne kadar olan kısmının da  kaderi artık değişmelidir. İlçemize yapılan peyzaj düzenlemeleri, ışıklandırmalar,yarım kalmış binaların tamamlanması ,var olan binaların modernize edilip görüntülerinin günümüz çağına uygun hale getirilmesi   burada  da yapılarak Kilimlimizde bütünlük sağlanmalıdır.Köprübaşı’ndan tren köprüsüne kadar olan kısımda hem yaşayan hem de esnaflık yapan vatandaşlarımızın da modern bir şehirde yaşamak ,ticaret yapmak hakkıdır.Konu ile ilgili yapılacak olan çalışmaları Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı olarak yakınen takip edeceğiz.Her zaman yaptığımız gibi Kilimli ilçemizde ki mahallerimizin de  eksiklerini  yerinde tespit edip ilgililerin gereğini yapmasını takibini  yapacağız"
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi