Kozlu Belediyesi'nin 2023 yılı  bütçesi 171 milyon olarak karara bağlandı

Kozlu Belediyesi'nin kasım ayı 2. birleşimi gerçekleştirildi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş başkanlığında gerçekleştirilen birleşimde 2022 yılı ek bütçesi  2023 yılı gelir gider tarifesi, 2023 mali yılında uygulanacak gelir ve gider bütçesi onaylandı. Mecliste ayrıca imar planına itirazlar görüşüldü 

EK BÜTÇE 58 MİLYON 303 BİN TL ARTTIRILARAK 143 MİLYON LİRAYA YÜKSELTİLDİ 

Mecliste 2022 yılı ek bütçesinin 58 milyon 303 lira arttırılarak 143 milyon 835 bin liraya yükseltilmesi oy birliği ile kabul edildi.

GELİR GİDER TARİFESİ YÜZDE 70 ARTTIRILDI

Mecliste 2023 yılı gelir tarifesi görüşüldü ve komisyon başkanı Muharrem Karakuş'un raporu okuduktan sonra artış onaylandı.
Alınan karara göre gelirlerde %60 ve %70 arasında bir artış söz konusu.

2023 YILI BÜTÇESİ 171 MİLYON LİRA ONAYLANDI .

Mecliste ayrıca 2023 yılının bütçesi 171 milyon lira olarak oynanarak kabul edildi.

VATANDAŞLARIN İMAR PLAN TADİLATINDA  KAT ARTIŞI İTİRAZLARI MECLİSTE REDDEDİLDİ BAŞKAN BEKTAŞ MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ..

Yine mecliste imar planında vatandaşların kat artışı ile ilgili yaptıkları itirazlar reddedildi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş plana sadık kaldıklarını belirterek itirazları reddeten meclis üyelerine teşekkür etti.

SAKAKÖYÜ ILIKSU'YA SU BAĞLANACAK..

Mecliste ayrıca Kozlu Saka Köyü ılıksu mahallesi'ne su bağlanması görüşüldü komisyon Başkanı Şennur Danış herhangi bir sıkıntı olmadığını belirten kararı okudu ve mecliste Saka Köyü ılıksu mahallesi'ne su bağlanması oy birliği ile kabul edildi.
BEKTAŞ: DENK BİR BÜTÇE YAPTIK..
Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş yaptığı açıklamada 223 yılı bütçesinin 171 milyon liralık karara bağlandığını belirterek şunları ifade etti:

"Mecliste ilk bilişimde Komisyonu havale edilen maddeleri. En son imar planındaki itirazlar yoğunluklar vardı ve o itirazla ilgili görüşmeleri tamamladık artık imar planlarımız yürürlüğe girmiştir. Ve o imara göre artık çalışma yapılacak.
Tabii bütçeyi denk getirebilmek için ek ilave bütçe tasarımımız vardı arkadaşlarımız bütçenin çalışmasını yaptılar enflasyondan kaynaklanan işçi artışı ile memur artışı ile bütçeye Yeni yük vereceği için bütün açık vermemesi ve denk gelmesi için bütçe arttırımı yapıldı.Bir de 2023 yılı yanında olan gelir gider tarifleri enflasyonun altındaki bir zamla yeniden düzenlendi.

BEKTAŞ: YENİ SUZAN BUNU METROPOLDEN BERİDERBİRLİĞİ BAŞKANIMIZ ORTAK KARARLA AÇIKLAYACAK

Başkan Bektaş, "Su fiyatlarımız 5 belediyemiz, hatta 6 belediyenin ortak kararı ile açıklanacak. Metropolden beledşyeler Birliği başkanımız bu kararı açıklayacaktır. Ortak kararla su bedelleri belli olacaktır.Artılarımız enflasyonun altındadır insanlarımızı ezmemeye çalıştık" dedi.

BEKTAŞ: YENİ BÜTÇEMİZ 171 MİLYON LİRA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Kozlu belediye başkanı Ali Bektaş, "Bir bütçe yaptık ve bu biçin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz gönlümüz bir dahaki dönemde 171 milyon lira olarak bağlanan bütçenin hiç ilave edilmeksizin o 171 milyon lira ile seneyi bitirmek istiyoruz.
2023 yılı bütçesi 171 milyona bağlandı" şeklinde konuştu.
BEKTAŞ: ÇALIŞANLARIN PROMOSYON İÇİN BANKALARDAN TALEBİMİZ OLDU

Başkan Bektaş, "Öalışanların promosyonu konusunda bankalardan görüş istedik. Promosyon artışı ile ilgili bankalardan talep ettik onlardan cevap bekliyoruz" dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi