Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği etkinliğin açılışını Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkan Vekili Hasan Bayram ve Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dr. Hasibe Özgümüş birlikte gerçekleştirdi. Etkinliğe, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç,  siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve Kozlu İlçe protokolü de katıldı.

 

Halkın ve protokolün yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte katkısı olanlara teşekkür ederim. Katılımcı olarak ürünlerini sergileyen ve etkinliğe katılan tüm kadınların günlerini kutluyorum.” dedi.

 

Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dr. Hasibe Özgümüş “ Kadınların ürünlerini değerlendirmesi amacıyla bu etkinliğimizi ilk kez 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde düzenliyoruz. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde büyük destek sağlayan Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ali Bektaş’a teşekkür ediyor, etkinliğin sürekliliğini diliyoruz” dedi. Belediye Başkan Yrd. Hüseyin Yılmaz kadınlara karanfil takdim ederek günlerini kutladı.

(Haber Merkezi

)

Editör: Haber Merkezi