Zonguldak Belediye Meclisinde performans gerginliği

Zonguldak Belediyesi'nin Kasım ayı 2. birleşimi ve performans programı görüşmeleri gerçekleştirildi.Bütçe görüşmelerinde CHP grup başkan vekili Atınç Kayınova'nın eleştirilerine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan sert yanıt verdi.

Zonguldak beton belediyeciliğine döndü

Kayınova, performans programını eleştirerek,"Beton belediyeciliğine döndünüz.Sahil Park hala açılmadı.Lavuar alanı ne oldu.Hayvan barınağı programda neden yok.Halk otobüslerine zam yapılacak. Hizmet için halkın cebi yerine farklı bir çözüm olamaz mı?Fevkani köprüsünün durumu ne olacak? Suya yüzde 200 zam yapıyorsunuz.Zonguldak zaman kaybediyor.400 kişiye iş buldunuz ama 14 teknik elemana kadro bulamadınız neden"dedi.

Alan:Kendiniz yapamadığınızdan eleştiriyorsunuz

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'da "Köprüyü biz değil bakanlık yıkacak.1 Aralık'a kadar indirim süresi var ve şimdiye kadar 11 köprü altı esnafı bu haktan yararlandı.Sahili kötü görüntüsünden kurtardık.Lavuar alanı projesinde açık ve kapalı otopark olacak otopark sorununu çözeceğiz.

225 milyon liranın üzerindeki bir rakamla lavuar alanı tekrar ihale edilecek.Yılbaşından önce Çevre Bakanı Zonguldak'a gelerek lavuar alanı projesini tanıtacak.Kendi döneminizde yapmadıklarınız için bize eleştiride bulunuyorsunuz."dedi.

(HABER:ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi