Demokrat Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı ve İl Başkan Vekili Menderes Uzun, Millet ittifakından ayrılarak 6’lı masayı dağıtan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Meral Akşener’in 6’lı masayı Noter olarak dile getirmesinin yanlış olduğunu belirten İl Başkan Vekili Menderes Uzun, şunları kaydetti:

"AKŞENER NİKAH MASASINA NEDEN OTURDU DA İMZA ATTI O ZAMAN"

“Sayın Meral Akşener’in yapmış olduğu en büyük yanlışlık bana göre NOTER kelimesi kullanması çok abest oldu. O zaman nikah masasına niye oturdu da imza attı. Nikah masasında imza atıp dışarı çıkmak ne oluyor. Nkah masasından kaçanları Türk milleti bunu biliyor.” Şeklinde ağır sözler sarf etti.


AKŞENER’İN DURUMU İÇLER AÇISIDIR
Altılı masayı dağıtan İY Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in durumunun içler acısı olduğunu belirten Demokrat Parti İl Başkan Vekili Menderes Uzun, şunları kaydetti:

“Sayın Meral Akşener'in gitmiş olduğu yol haritasının hepsi zikzaklar üzerine kurulduğunu Ben 18 aydır söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim. Meral Akşener bir kere 6'lı masaya katıldığında Sayın Kılıçdaroğlu'nun sayesinde partisini kurmuştur ve meclise taşınmıştır, mecliste grup kurmuştur ve bu günlere kadar gelmiştir. Altılı masanın içinde (Ben Başbakanlığa adayım Cumhurbaşkanlığı aday değilim) diye söylemiştir. Tüm kamuoyu bunu biliyor. Fakat dünkü yapmış olduğu hareket aziz milletimize bu deprem günde yapmış olduğu hareket işler açısıdır ve kendisinin siyasi hayatına Kılıç vurduğunu siyasi hayatının sona erdiğini Ben görmekteyim. Ben değer bunu bu şekilde değerlendiriyorum”

"AKŞENER’İN SİYASİ HAYATINI BİTİRMİŞTİR! 6’LI MASA DEVAM ETMEKTEDİR"

Demokrat Parti İl Başkan Vekili Menderes Uzun, “6'lı masa devam etmektedir altılı masa sadece Meral Akşener'den ibaret değildir. Sayın Meral Akşener'e geçen Demokrat Partililer, Cumhuriyet Halk Partililer, Ak partililer altılı masaya kendileri oy verecektir ve vermeye devam edecektir. Zaten kamuoyu da bunu bilmektedir. Binlerce vatandaş İyi Parti’den istifa etmektedirler. Sayın Meral Akşener bu ülkenin geleceğine ipotek koymuştur ve kendi siyasi hayatını bitireceğini ben görüyorum.” Dedi.

"ZONGULDAK’TA İYİ PARTİ’YE DEMOKRAT PARTİ OLARAK 28 BİN OY VERDİK"

Menderes Uzun, “Cumhuriyet Halk Partisi olmasaydı bugün mecliste kendisini temsil edemiyordu. %9'ların altına düştü. Demokrat Parti'nin oyları ile beraber Zonguldak'ta 28 bin oy verdik, kime verdik Meral Akşener'in kendisine vermedik mi?” diyerek tepki gösterdi.

"HANGİ HAKLA DOMAKRAT PARTİ’Yİ AĞÇINA ALIYOR, AKŞENER MİLLETTEN ÖZÜR DİLESİN, DEMOKRAT PARTİLİLER İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETSİN ÇAĞRISINDA BULUNUYORUM"

Demokrat Parti İl Başkan Vekili Menderes Uzun, “Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanlarına aday gösterecek kadar hangi cesareti kendine bulmuştur ve Demokrat Parti Meral Akşener’e yapmış ki Demokrat Parti’yi dakika başı ağzına alıyor. Türk milleti Bunun acısını gayet net kendisinden çıkaracaktır, Belki sandığın dibine girecektir. Ülkemiz bir an önce bu felaketten kurtulsun diye İzmir'den gelen Sayın Bakana Biz Demokrat Partili olarak oy verdik ve aday çıkartmadık. Hangi hakla Demokrat Parti’yi ağzına alıyor. Ben kendisinden bu milletten çıkıp bir an önce özür dileyip, Demokrat Partili camiadan özür dilesin ve Demokrat Partili arkadaşlarımın bir an önce İyi Parti’den istifa edip yuvalarına dönmesini canı gönülden bekliyorum ve beklemeye de devam ediyorum. Zonguldak Merkez ilçe başkanı olarak ve il başkan temsilciliği (Vekili) olarak Türk milletine özür dileyerek söylüyorum; Meral Akşener'in geçtiği yoldan bir an önce geçmemeye devam etmeme çağrısında bulunuyorum” ifadesini kullandı. (Haber-Ercan Demir)
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi