Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kanal Z Genel Genel Yayın Yönetmeni Simge Kırlı’nın sunduğu ‘Günün Konusu’ programında canlı yayın konuğu oldu. 

Kanal Z Stüdyolarından gerçekleşen canlı yayında Başkan Metin Demir, Genel Yayın Yönetmeni  Simge Kırlı, Susma Gazetesi Yazı İşleri Müdürü  Bahattin Arı ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Emen’in sorularını yanıtladı. 

Canlı yayınlanan programda siyaseti düşünüyor musunuz? Sorusunu yanıtlayan Metin Demir, “Siyaseti topluma olan borcunu da ödemedin bir yöntemdir. Eğitimin bilginin zekâtını vermek gerekir. Bunun için türlü türlü yöntemler vardır. Şu anda ben ticaret odası başkanı olarak bulunduğum yerden çok memnunum. Çok da verimli çalışıyoruz. Çok iyi bir kadromuz ve iyi bir alt yapımız var. Biz de aldığımız bayrağı çok iyi yerlere taşımaya çalışıyoruz. Şu anda iki tane organize Sanayi bölgesi projesinde yer alıyorum. Önümüzdeki iki yıl içerisinde bu proje hayata geçecek. Ve binlerce kişiye istihdam sağlanacak. Oradaki faaliyetlerimizden yaptığımız işlerimizden gayet memnunuz. Zonguldak halkına ve cemiyetine borcumuzu ödemek için çok iyi bir yer bir pozisyonda verimli çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Editör: Haber Merkezi