PARTİMİZDE TÜZÜK UYGULANIR

Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulu üyesi Mevlüde Yalçıner,"partime hizmet etme imkanım parti tüzüğümüze aykırı olarak elimden alınıyor.Hiç bir toplantıya davet edilmiyorum" diyerek görevinden istifasını açıklamıştı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse'de Yalçıner'in il yönetim kurulu üyeliğinden istifasını değerlendirdi.

6 KEZ TOPLANTIYA GELMEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğü gereği üst üste 3 kez toplantıya mazeretsiz gelmeyenlerin görevinden çekilmiş sayıldığını anlatan Demirköse,"Nisan, Mayıs ve Haziran aylarındaki toplantılara gelmemiştir.Biz buna rağmen kendisini görevden çekilmiş olarak saymadık. İl Başkan Yardımcılarımızı kendisine gönderdik.Mevlüde hanım İl Başkan Yardımcılarımıza "Ben gelmeyeceğim, toplantılara katılmayacağım, çalışmalara katılmayacağım" şeklinde açıklama yaptıktan sonra biz de kendisini sadece yönetim WhatsApp grubundan çıkarttık. Bu konuyla ilgili söylenecek başka bir şey de yok.

Parti müfredatımızda 3 kez toplantıya gelmeyen görevden çekilmiş sayılmasına rağmen 6 toplantıya üst üste gelmemiştir. Biz kimsenin partiye hizmet imkanını elinden almıyoruz, almadık. MHP'de tüzük uygulanır." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi