Milliyetçi Hareket Partisi'nde Zonguldak Merkez'den Murat Kotra ve Varol Demirköse, Alaplı'dan Bayram Bozkurt, Çaycuma' dan Engin Sunat, Enes Karagöz, Hüseyin Duran, Okan uzun ve Semih Aydın'ın ardından Ereğli bölgesinden de Gökçe Akman Köse, Adil Korkmazgil ve Fehmi Nuhluoğlu milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

MHP Zonguldak milletvekili aday adayı olan:Ereğli'den;  Uzman Doktor Gökçe Akman Köse, Elektrik Mühendisi Adil Korkmazgil ve Jeoloji Mühendisi ve iş İnsanı Fehmi Nuhoğlu için MHP il başkanlığında aday tanıtım töreni düzenlendi.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, ""Bu seçim bir varoluş seçimidir. Çok önemli bir seçim olacaktır, bu diğer seçimlerden çok daha önemli bir seçim. Değerli dava kardeşlerimiz bize milletvekili aday adayları için başvurmuşlardır. Milletvekili aday adaylığı başvurularımız devam edecektir. dedi.

Tören'de aday adaylıklarını açıklayan; Gökçe Akman Köse, Adil korkmazgil ve Fehmi Nuhluoğlu başvuru dosyasını İl Başkanı Mustafa Öztürk'e teslim ederek kendilerini tanıttılar.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi