Muammer Avcı: "Aynı şeylere seviniyor, aynı şeylere üzülüyoruz. Bir ve beraberiz"
Mustafa Öztürk: "Bu seçim bizim olmazsa olmazımız kırmızı çizgimizdir"
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ve yönetimine iş ade-i nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette il başkanları ve yöneticiler karşılıklı olarak seçim gündemi teşkilat çalışmaları ve Zonguldak'taki gelişmeleri ile ülke gündemi konularında görüş alışverişinde bulundular

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, “ Cumhur ittifakının önemi için buradayız. Her zaman değerli başkanım ve yönetimi ile bir aradayız. Bu seçim bizim olmazsa olmazımız kırmızı çizgimizdir. Bu seçimde muzaffer olmak için gerek başkanımla gerekse genel başkanlarımız ile birlikte her şeyi yapacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi. 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı'da  “Cumhur ittifakının iki önemli bileşeni olarak yani her noktada süreci iyi getiren iki paydaşı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin o birlikteliklerini inşallah bizlerde Zonguldak da devam ettirmek için buradayız.
Çünkü biz cumhur ittifakının bileşenleri olarak şu anda aynı şeylere seviniyoruz ve aynı şeylere üzülüyoruz. 

Burada savunma sanayinde ki gelişmeleri, emekli, asgari ücret zamları, EYT ileZonguldak‘ta devam eden yatırımlarıgörüştük.
Bundan sonraki görüşmelerimiz ve birlikteliklerimiz daha da yakın ulaşacak" dedi.

(Haber-Göksel Çolak)

Editör: Haber Merkezi