Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, parti yöneticileri ile birlikte ilçelerde ziyaretlerine devam ediyor.

Devrek'te yaptığı esnaf ziyaretleri sırasında ilçe esnafı ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve coşku ile karşılanan Murat Kotra, Çaycuma'da da İl Başkanı Varol Demirköse, İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve partililerle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çaycuma'da vatandaşlarla  ve esnaflarla buluşup sorunlarını dinleyen Murat Kotra ve ekibine yoğun ilgi gösterildi, ilçede MHP rüzgarı esti.

MHP MYK Üyesi Kotra ve beraberinde MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve partililer, Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ile Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir’i ziyaret etti.

Murat Kotra ziyaretler sırasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek, Cumhur İttifakı’nın Türkiye için gerekliliğini anlattı.

Kotra, ziyaret ettiği dernek ve oda başkanlarından mesleki sorunları hakkında bilgiler alıp, bu sorunları MHP Genel Merkezi'ne ileteceğini kaydetti.

Murat Kotra ve parti yöneticilerinin diğer ilçelerde de ziyaret ve incelemelerde bulunacağı bildirildi.

Ziyaretler sonrasında görüşlerini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, " Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda her gün, her an sahadayız. Vatandaşlarımızla, esnafımızla, emeklilerimizle, gençlerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri ile buluşuyoruz. MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı anlatıyoruz. Devrek ve Çaycuma'da ziyaretler gerçekleştirdik, vatandaşlarımızdan, esnafımızdan büyük ilgi ve destek gördük. Ziyaret ettiğimiz kurum ve kuruluşlarda hüsnü kabul ile karşılandık. Ben, her birine şahsım ve partim adına içten teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi