Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak il genelinde yaptığı çalışmalarla oyu en çok yükselen partiler arasında siyasi rakiplerini geride bıraktı.

Son iki yıldır Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra koordinesinde Zonguldak'ta ilçe merkezlerinden başlayarak belde belde, köy köy, mahalle mahalle seçim çalışması yapan Milliyetçi Hareket Partisi, üye sayısını büyük ölçüde arttırırken, kararsız seçmenin de MHP'ye yönelmesini sağladı.

Zonguldak Merkez, Çaycuma , Devrek, Ereğli, Alaplı, Kozlu ve Kilimli'de, merkez ve ilçelere bağlı köylerde yüksek oy potansiyeline ulaştı.

MHP İl Başkanlığına Mustafa Öztürk'ün atanması ile birlikte seçim çalışmalarına hız kazandıran MHP, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminde sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

***MHP'nin yeni yönetimi ile birlikte bütün ilçelerde yoğun seçim çalışması devam ediyor.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra koordinesinde köylerde ve ilçe merkezlerinde adım adım dolaşarak gidilmedik kapı bırakmayan MHP teşkilatları, bir yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda parti programlarını uygularken, bir yandan da ilimizin fiziki ve sosyo-ekonomik sorunlarını gündeme getirip,  çözümleri ile birlikte rapor haline getiriyor.

BEKA, Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları, Köyüm Benim ve Komşuluk temalı programları, esnaf, işadamları ve köy ziyaretleri ile süreç içinde hiç bir siyasi partinin yapmadığı çalışmaları yapan MHP göz doldurdu.

Zonguldak'ın bütün ilçelerinde etkili siyaset yapıp, toplumdan kabul gören MHP'de sadece Gökçebey ilçesinin biraz zayıf kaldığı, yeni il yönetiminin bu zafiyeti de ortadan kaldırmak için çalışma yaptığı, öte yandan Çaycuma ve Devrek'teki yüksek potansiyelin Gökçebey'e de yansımasının beklendiği belirtiliyor.

MHP'nin Zonguldak birinci sıradan iyi bir aday göstermesi halinde bir milletvekilliğinin garanti olduğu, hatta bir milletvekilliğini aşacak oy potansiyeli bulunduğu siyasi gözemciler tarafından ifade ediliyor.

HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi