MHP İl Başkanı Öztürk,çatalağzı- Kırımsa'da  vatandaşlara  hitap etti.
Öztürk, "Milletvekilliği seçimleri için Bir oy Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne istiyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin belde köy ve mahalle ziyaretleri devam ediyor.
Kilimli ilçesi Çatalağzı Beldesi Kırımsa Mahallesi'nde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Öztürk Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, Çatalağzı Belde Başkanı Ali Akbaba ve partililer vatandaşlarla kahvehanede buluştu sohbet ettiler.

MHP İl Başkanı. Mustafa Öztürk, seçimlerin önemine değinerek,seçimlerde Bir oy Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi.

Kırımsa da düzenlenen buluşma ile ilgili değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi kilim ilçe başkanı Vedat Savaş, "MHP Kilimli İlçe Başkanlığı olarak Çatalağzı Beldemiz Kırımsa Mahallemizde açık hava toplantımızı İl Başkanımız Mustafa Öztürk öncülüğünde gerçekleştirdik.
Bu toplantıyı hazırlayan MHP Çatalağzı Belde Başkanlığı’mıza Belde Başkanımız Ali Akbaba’ya ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan Kırımsa Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.Yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri için Bir oy Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne diyerek vatandaşlarımızdan destek istedik.Milliyetçi Hareket Partisinin Önemini,Neden Güçlü Bir Oy Oranı ile Temsil Edilmesinin Gerektiğini vatandaşlarımıza anlattık." dedi.

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi