MHP Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, "Zonguldak’ta olduğu gibi afet bölgelerinde madencinin önemi bir kez daha kanıtlanmış oldu" dedi.

Maden İşçisinin deprem bölgelerinde Tüm Türkiye’de iz bıraktığını, madencinin  Sadece şehrimize değil ülkemizde de madencilere   ne kadar ihtiyaç duyulduğunun anlaşıldığını belirten Başkan Savaş, "Madencinin her zaman   haklı isteklerini yerine getirmek için  çalışmayı üstünüze görev bilin. Madenci karanlığa ışık olurken sizde madencinin ışığı olun" diyerek kuruma işçi alınması gerektiğine işaret etti.


MADEN İŞÇİSİ DEPREM BÖLGESİNDE İZ BIRAKTI

Vedat Savaş şunları söyledi:
"Kahramanmaraş merkezli ve de on ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim. Şahsım ve de teşkilat mensuplarımızdan madenci olan arkadaşlarımızla arama kurtarma ekiplerine dahil olarak depremin şehirlerimizde nasıl bir yıkımın  sebep olduğuna bizzat şahit olduk. Zonguldak’ta olduğu gibi afet bölgelerinde madencinin önemi bir kez daha kanıtlanmış oldu. Madencinin ve Madenciliğin önemini Bir Kez daha Hatırlatmak Bir Madenci  işçisi olarak ve de MHP Kilimli İlçe Başkanı olarak Boynumun  Borcudur. Madenciler için kullanacağımız şu ifadeler yerinde olacaktır. Maden İşçisi deprem bölgelerinde Tüm Türkiye’de iz bırakmıştır. Madencinin  Sadece şehrimize değil ülkemizde de madencilere  ne kadar ihtiyaç duyulduğunu, Hiçbir beklentileri olmadan gönüllülük esası ile her ne zorluk olursa olsun seve seve her göreve hazır olduklarını, Can kurtarmak için kendi canlarını umursamayan kişiler olduğunu belirtmeliyiz. 
Her kesimede şu çağrıyı yapmak haktır. Madencinin her zaman   haklı isteklerini yerine getirmek için  çalışmayı üstünüze görev bilin.Madenci karanlığa ışık olurken sizde madencinin ışığı olun"

Editör: Haber Merkezi