Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra siyaset gündemini değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, Yeni Adım'ın Zonguldak ve ülke gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

Ülke ve Zonguldak siyasetine ilişkin görüşlerini açıklayan Murat Kotra sözlerine, " Bartın'ın Amasra İlçesi'nde TTK'ya ait maden ocağında meydana gelen grizu faciasında hayatlarını kaybeden maden şehitlerine Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyor, taziyelerimi sunuyorum. Milletimizin başı sağ olsun" diyerek başladı.

Kotra, Zonguldak siyasetine ilişkin görüşlerini açıklarken, MHP'nin Zonguldak'ta milletvekili ve belediye başkanı bulunmayışından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kotra, bu eksikliği ilk genel ve yerel seçimde telafi edeceklerini, Zonguldak'tan milletvekili ve belediye başkanı çıkaracaklarını söyledi.

Zonguldak için her zaman azami gayreti gösterdiklerini söyleyen Murat Kotra, " Bize aktarılan her konuda desteğimizi verdik ve üzerimize düşen görevi yaptık. Bundan sonra da aynı anlayış ve çaba içinde Zonguldak için elimizden geleni yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

MHP TEŞKİLATLARINA SESLENDİ

Gazetemize yaptığı açıklamalarda yaklaşmakta olan genel seçimlere de dikkat çeken Murat Kotra, Zonguldak teşkilatlarına da uyarılarda bulundu. Seçim sürecine girildiğini ve bu süretçe rehavete yer olmadığını vurgulayan Murat Kotra, teşkilat yöneticilerinden daha fazla gayret göstermelerini istedi.

Kotra, " MHP'nin Zonguldak'taki oylarını mutlaka arttırmalıyız. Bunu teşkilat yöneticilerimizden istemek hakkımız. Zonguldak'ta MHP'ye oy veren ülkücülerin ve vatandaşlarımızın beklentileri de bu yöndedir" dedi.

MHP'nin "Köyüm Benim" sohbetlerinin 8 Ekim'de başladığını söyleyen MHP'li Kotra, Köyüm Benim temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathı köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşılacaktır. Sohbet toplantılarında, MHP ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin bekası yolunda üstlendiği sorumluluğun değeri bütün ayrıntılarıyla dillendirilecektir" dedi. Küresel aktörlerin dümen suyundaki zillet cephesince milletten gizlenmeye çalışılan kirli ittifakların, pazarlık masalarında nasıl aşikar bir ihanete dönüştüğü sabırla aziz milletimize anlatılmaya devam edilecektir" dedi. 

CHP VE İYİ PARTİ'YE SERT ELEŞTİRİLER

Açıklamalarında, CHP ve İYİ Parti'nin Amerika’ya icazet almaya gittiğini söyleyen Kotra, MHP’nin her zaman olduğu gibi sadece aziz milletinin ayağına gittiğini söyledi. 

" MHP’nin millet nezdindeki karşılığını görmezden gelerek bize oy kumpası kurmaya yeltenen sahteci kamuoyu araştırma şirketlerini ve muhalif medyayı, saha çalışmalarımızı yakından izlemeye davet ediyoruz" diyen Kotra, köy ziyaretlerine devam edileceğini, kendisinin ve İl Başkanı Varol Demirköse’nin sıkı bir şekilde ziyaretlerin takipçisi olacağını, bu çalışmalarda en büyük görevin İlçe Başkanlarına düştüğünü, İl Başkanı Demirköse ve İlçe Başkanlarına çok güvendiğini de sözlerine ekledi.

HABER : Ersin ÇORBACI

Editör: Haber Merkezi