MHP MYK Üyesi Murat Kotra, "MHP her daim seçimi hazırdır" dedi.

MHP MYK Üyesi Murat Kotra, İl Başkanı Mustafa Öztürk'ü ziyaret etti.
Murat Kotra yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etmesini değerlendirerek şunları söyledi:

"Şimdi hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem sayın genel başkanımız 28 dönem milletvekili genel seçimlerini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini tarihinin güncellenmesinin 14 Mayıs'ta olmasını daha doğru olacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan önce biz biliyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kızılcahamam'da 13 14 ve 15 Ocak tarihlerinde MYK MDK üyeleri ve milletvekillerinin ortak müşterek toplantısında sayın genel başkanımızın bu konu ile ilgili bir açıklaması oldu tabii bu bir erken seçim değil Bu seçimin tarihini güncellenmesi olarak buna bakılmalıdır. Mecliste bu yönde kararın çıkmasını istiyoruz. Ve meclisteki tüm siyasi partilerin bu kararı onaylayarak bunu daha doğru olacağını, çünkü biliyorsunuz Haziran ayında okulların kapanması insanların memleketlerine gitmesi Hac ziyareti gibi nedenlerden dolayı 14 mayıs'ın daha doğru olacağını düşündüler. Ve bunu zaten tüm siyasi parti teşkilatları tüm siyasi parti liderleri mecliste karar alarak açıkta olsa daha doğru olur diye düşünüyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi her zaman, ne zaman olursa olsun her daim seçime hazırdır.

Biz biliyorsunuz 2018'den itibaren önce bölge çalışmaları bölge teşkilat programları yaptık ardından esnaf ziyaretleriydi, İl il Anadolu programları ve ardından 966 tane ilçeyi gezdik Türkiye'de ve gitmediğimiz bir tane ilçe kalmadı.Ve ilçe ziyaretlerinin ardından da 18bin 511 tane köy var Türkiye'de ve bu 18 bin 511 köyü gezeceğimiz gibi ayriyetten bir de ahiler diye bir programımız oldu esnaf ziyaretlerimiz olacak. Esnaf ziyarwtlerini Zonguldak'ta da gerçekleştiriyoruz. MYK ve milletvekilleri Zonguldak'ta ve Türkiye'nin tüm illerinde Bu çalışmaları sürdürecek.

Milliyetçi Hareket Partisi siyasi manevrası çok kabiliyeti çok güçlü olan bir siyasi harekettir. Bize sayın genel başkanımız ne zaman talimatı verilse biz emredersiniz deyip gereğini yaparız.MHP olarak her daim seçime hazırdır."
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi