Murat Kotra, Zonguldak - Ankara arasında köprü kurdu

*** Zonguldak merkez, ilçe ve köylerinde İl Başkanı Mustafa Öztürk ve il yöneticileri ile birlikte seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, önümüzdeki günlerde MHP Genel Merkez yöneticileri ile milletvekillerinin Zonguldak'a gelerek çeşitli konularda inceleme ve ziyaretlerde bulunacağını, rödövans işletmelerinin sorunlarının çözülmesi konusunda da kapsamlı inceleme ve ziyaretler yapacağını söyledi.

MHP il yöneticileri ile birlikte şehir merkezindeki ziyaretlerini sürdüren Murat Kotra, Cumartesi günü gerçekleştirdikleri Soğuksu Pazar yeri esnaflarını ziyaretlerinin ardından, bugün de Kilimli ve Çatalağzı bölgesinde ziyaretlerde bulunuyor.

*** Seçim çalışmaları sırasında gazetemize açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Kotra, önümüzdeki günlerde MHP Genel Merkez yöneticileri ile milletvekillerinin Zonguldak'a gelerek çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi.

Zonguldak'ın bütün sorunlarına vakıf olup, bu sorunların çözülmesi yolunda büyük çaba gösterdiklerini belirten Kotra, " Genel Merkezimiz, Zonguldak'a büyük ilgi ve yakınlık gösteriyor. İlimizin bütün sorunları, çözüm önerileri ile birlikte genel merkezimiz tarafından yakından biliniyor ve takip ediliyor. Bu kapsamda Genel Merkez yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz önümüzdeki günlerde Zonguldak'a gelerek inceleme ve ziyaretler gerçekleştirecek.

İlimiz için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Rödövans işletmelerinin ve bu işletmelerde çalışan madencilerimizin sorunlarının çözümü, yerli kömürü bitirme noktasına getiren EPDK kararının düzeltilmesi, Ereğli ve Alaplı tersanelerinin yeniden üretime ve ekonomik hayata kazandırılması, TTK, havaalanı, bazı kurumlar tarafından çevreye verilen zararın önlenmesi, Karadeniz doğalgazı ve Filyos Projesi çalışmalarının yerinde incelenmesi genel merkezimizden gelecek MHP heyetinin Zonguldak programı içinde yer almaktadır. Bizler de, genel merkez yöneticilerimizle birlikte olup, bu ziyaretlere katılacağız.

İlimizin sorunları ve gerçekleşen yatırımlar partimizin en üst düzeyinde bilinmekte ve değerlendirilmetedir" şeklinde konuştu.

HABER : Göksel ÇOLAK

Editör: Haber Merkezi