Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turan,"partimizin Zonguldak milletvekili adaylarını Ankara Genel merkezimiz değil teşkilatımız belirleyecek bu da Zafer partimizin farkını gösteriyor" dedi.

Seçim süreci ve teşkilat çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan fer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turan şunları söyledi;

"Zafer parçası olarak Zonguldak'ın tüm ilçelerinde teşkilat başkanlarımızı ilçe başkanlarımızın atamalarını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdik. Başkanlarımızda da bir araya geleceğiz ve seçimdeki propaganda çalışmalarımız hakkında bir toplantı yapacağız.

GEnel başkanımızla da İstanbul'da bir il başkanları toplantısına katıldım. Bu seçim sürecinde ittifak görüşmelerini ve projelerimiz ve çalışmalarımız hakkında güzel bir terakkide bulunduk ve Zonguldak'la ilgili kendisiyle konuştuk. Zonguldak'ta milletvekili adaylarımızı belirleme noktasında bize müracaatlarını kendisine ilettim. Orada bizden aday olmak isteyen arkadaşlarımızla ve ve sonunda ilgili düşüncelerini kendisiyle paylaştık. Biz seçim sürecine giriyoruz. Ben tüm Zonguldaklılara şu mesajı vermek istiyorum  Şu an ciddi bir güruh bütün siyasi partilerde milletvekili aday adayı olmak istiyorlar ve ilimizi temsil etmek istiyorlar. Bunlar onların doğal hakkıdır. Lakin ben Zonguldaklılardan ve Zonguldak'tan ekonomik ve akademik kariyerini Zonguldak'ta kazanmış kişilerin milletvekili adayı olmasını istiyorum  Bu konuda en azından dışarıdan ilimize gelip adaylık müracaatında olan kişiler kadar cesur olsunlar. Zafer Partisi'nin kapısı onlara sonuna kadar açık."

(Milletvekili adaylığını düşünüyor musunuz) sorusuna cevap veren Zafer vakti İl Başkanı Oğuzhan Turan, "Şu an için böyle bir düşüncem yok teşkilatımızla bu süreçleri yürüteceğiz planlayacağız, konuşacağız Ben en başından beri söylediğim bir söz vardır.  Milletvekili adaylarını Zafer Partisi Zonguldak teşkilatı belirleyecek genel merkezden gelen liste şeklinde değil. Biz de Zonguldak teşkilatımız milletvekili adaylarını belirleyecek. Biz demokrasiyi sonuna kadar partimizde uygulayacağız"ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi