Zonguldak'ta Belediye Başkanı Ömer Selim alan, "Muhtarlar mahallelerimizde ki Vatandaşlarımızın sorunlarını ilk dinleyen mesai arkadaşlarımızdır" dedi
Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a Çiçek takdim etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer film alan ziyaretten duyduğu Memlük ile geçerek konuklarına teşekkür etti.

Başkan Ömer Selim Alan, muhtarlık müessesini çok önemli bir kurum olduğunu ve vatandaşla devlet arasında çok önemli bir köprü olduğunu ifade etti.

Zonguldak Belediyesi olarak muhtarlarla her zaman işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları söyledi
"Değerli muhtarlarımıza Hoş geldiniz diyorum.   Mahallelerimizdeki Vçvatandaşlarımızın ilk sorunlarını ve dertlerini dinleyen mesai arkadaşlarımıza muhtarlarımızla sürekli birlikteyiz. Belki fiziken her gün bir araya gelemiyoruz ama gönül birliğimiz olsun, telefonla olsun sürekli birlikteyiz. Allah razı olsun hepsinden gerçekten. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Vatandaşlarımızın dertlerini mahallelerindeki sıkıntılarını bize WhatsApp grubundan olsun hem de meclis üyesi arkadaşlarımız vasıtasıyla olsun ve bizzat beni arayarak ve söylemek kaydıyla elimizden eldiği kadar dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Kazasız belasız nice İnşallah muhtarlar gününü kutlarız. Ben hepsine sağlık diliyorum öncelikle, huzur diliyorum, başarılar diliyorum" 
(Haber- Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi