Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasını değerlendirdi


6'LI MASA DEDİLER ALTILI GANYAN DEDİLER...

Öztürk, ""Şimdi daha önce de sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin dediği gibi bu masanın imitasyon 3 sınıf bir masa olduğunu ifade etmişti. Ve 3 sınıf masada ancak bu kadar idare edebildi. Bunun böyle olacağı belliydi. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz her zaman dik duruşumuzu sergiledik.
Orada farklı kafaların çatışması vardı, birbirlerine ayak uyduramayacakları gayet de belliydi. Biz bunu zaten böyle olacağını biliyor ve. Ve beklenen şey de.
Biz kendi yolumuza bakacağız sayın genel başkanımız Devlet beyin emir ve işaretlerini bekleyeceğiz ve o doğrultuda yolumuza devam edeceğiz.
Altılı masadaki yaşanan durum bizi eksi ya da artı olarak etkilemez. Zaten kendi kafalarına göre oluşturduğu bir masaydı. Altılı ganyan dediler altılı masa dediler dediler bu bizi ilgilendirmiyor Biz Cumhur ittifakı olarak daha güzel nasıl ilerleyebiliriz daha güzel şeyler nasıl yapabiliriz bunun peşindeyiz.

(Meral Akşener'in Cumhur ittifakına katılması söz konusu mu sorusuna) ise İl Başkanı Mustafa Öztürk "Bana göre kesinlikle böyle bir şey yok. Bizim için mümkün değildir" ifadesini kullandı.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi